Digidexo.com

Hva er årsakene til hodepine, svimmelhet og forvirring?

Hodepine, kan svimmelhet og forvirring være smertefullt, frustrerende og med skremmende. De kan være på grunn av mange årsaker. Noen ganger et avslappende bad eller massasje kan være en enkel løsning. I andre tilfeller kan hodepine, svimmelhet og forvirring indikere en mer alvorlig tilstand.

Hodepine

Hodepine er definert som å ha vondt i hodet eller øvre nakkeregionen. Det finnes mange typer og årsaker til hodepine. Stress, bihuleproblemer og selv menstruasjon kan utløse hodepine. Noen ganger er en sykdom, slik som en bakteriell eller viral infeksjon, kan forårsake hodepine.

Svimmelhet

Svimmelhet (svimmelhet) har forskjellige årsaker. Årsaker til svimmelhet inkluderer vertigo (spinnende sensasjoner) på grunn av indre øre problemer, bivirkninger av medisiner eller står opp for raskt.

Desorientering

Forvirring er når en person føler seg usikker på sin posisjon. Lavt blodsukker, stress og angst, og hjernen forhold som slag, svulster og demens kan føre til forvirring.

Diagnose

For en korrekt diagnose skal gjøres, må en detaljert og nøyaktig pasientens historie tas hensyn til pasientens lege.

Betraktninger

Det er viktig å søke legehjelp hvis disse symptomene forbundet med anfall, stiv nakke, traumer eller et fall, eller om det er endringer i tale, syn eller atferd.