Digidexo.com

Hvordan å utvide Nails

Neglene er en refleksjon av kroppens indre tilstand. De trenger riktig ernæring for å vokse og ser sunn. Selv om det finnes produkter på markedet for å hjelpe deg å vokse sunne negler, det er andre enkle ting du kan gjøre for at folk ofte overser.

Hvordan å utvide Nails

Konsumere mat rik på kalsium, som brokkoli, spinat, vannmelon og honningmelon. Bestrebe seg på å omfatte om lag 50 prosent rå grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Den andre 50 prosent bør bestå av sunne proteiner som soya og fisk, samt hele korn og belgfrukter. Spiker trenger biotin og silisium, så vel som vitaminer A til E.

Suppler kosthold med urtete som kjerringrokk (rik på silisium og andre næringsstoffer). Løvetann og alfalfa te er både rik på vitaminer og jern. Alfalfa er en kilde til protein.

Ta en 15-minutters tur i solen for å få en tilstrekkelig tilførsel av vitamin D. Rapporter tyder på at folk flest er mangelfull på dette vitaminet. Det er viktig for kalsium absorpsjon (trengs for å vokse negler) og å balansere hormoner.

Hold neglene hydrert. Negler trenger fuktighet for å vokse sunt. Sørg for å drikke rikelig med vann (vekt delt på halv og konvertert til gram). Bruk fuktighetskrem umiddelbart etter vask hendene.

Bruk produkter liker Grow Nails nå av Sally Hansen. Formelen er bioaktive vita-soya kompleks penetrerer flere lag på neglen for å gi næring avgjørende for vekst.

Sug fingrene i en vannløsning som inneholder tea tree eller pau d'arco. Kok ca tre kopper vann, legge til et par teposer og la vannet kjøles ned. Suge fingertuppene i ca 15 minutter. Dette vil drepe eventuelle gjær eller sopp til stede, noe som kan hindre at neglene vokser og ser sunn.