Digidexo.com

Hvordan virker Fasting fungerer?

Fasting, eller velge å ikke ta i mat for en viss tid, er et kosttilskudd praksis som brukes til å tjene mange ulike funksjoner. Noen ganger er folk raske religiøse grunner; andre ganger kan de prøve fasting for vekttap eller som en måte å løse helsemessige bekymringer. Den faste kan bestå av avstår fra mat helt, eller rett og slett skaffe næring fra frukt eller grønnsaksjuice (vanlig hos mennesker som fort som en del av en avgiftning regime). Her er hvordan faste fungerer for vekttap og for helse forbedring.

Fasting for vekttap

Fasting er ikke anbefalt av ernæringseksperter som et verktøy for vekttap. Imidlertid kan fasting føre til vekttap fordi frata kroppen av eventuelle nye kalorier gjør tvinge den til å trykke eksisterende energikilder i kroppen for å holde cellene i gang. Men, vil kroppen ikke utelukkende bruke fett butikker for dette formålet; det kan også trykke på musklene for å få protein trengs for dagliglivet. Således kan faste føre til muskel svinn samt fett tap. I tillegg vekttap fra fasting en tendens til å være forbigående. Vekten vil komme tilbake ganske raskt så snart den personen gjenopptar spise normalt igjen. Fasting på regelmessig basis kan også føre til alvorlige næringsstoffer mangler som kan ha negativ innvirkning på helsen.

Fasting for avrusning

Noen mennesker tror på å bruke kontrollerte faster som en måte å avgifte kroppen av skadelige kjemikalier og bakterier. Denne praksisen er ikke vanligvis anbefalt av mainstream leger, gitt at det er lite bevis for å støtte det, men det er en vanlig anbefaling av ulike typer alternative helsetjenester utøvere. Mesteparten av tiden, er den anbefalte protokollen en juice raskt snarere enn et vann raskt, noe som betyr at personen fortsetter å få næring fra frisk frukt og grønnsaksjuice i stedet for å frata kroppen av noen ernæring, som med en vann raskt. Den generelle ide er at mange negative helsekonsekvenser kan resultere fra legemet har en opphoping av giftstoffer i blod, eller feil typer bakterier i tykktarmen.

En rask helsemessige årsaker kan bidra til å drepe bakterier i tykktarmen ved å frata dem av energikilder. Juice er fordøyd og absorbert raskt før de når tykktarmen. Bakteriene er ikke i stand til å få tilgang til ernæring i blodet (som kommer fra kroppen tappe sitt energilager), og dermed begynner de å dø av. Naturlige healere tror ofte at det å ha visse typer bakterier i tykktarmen kan føre til sykdom, og dreping av uønskede bakterier (og senere erstatte dem med gunstige bakterier) kan forebygge eller behandle sykdommer.

Naturlig helse talsmenn mener også at å ikke ta i fast føde for en periode på 1 til 5 dager kan hjelpe kroppen til å avgifte eksisterende giftstoffer i kroppen mer effektivt. Dette oppnås ved ikke å innføre nye giftstoffer som har en tendens til å overvelde kroppens avgiftning ressurser og også ved å frigjøre energien som ellers ville ha vært brukt av kroppen gjennomføre fordøyelsen. Det er ingen sterke bevis for å støtte ideen om at dette fungerer.