Digidexo.com

Hvordan bruke sitronsaft

Hvordan bruke sitronsaft


Sitronsaft helsemessige fordelene er mange, så det er en god idé å gjøre sitronsaft del av din daglige diett. Les videre for å lære mer om sitronsaft helsemessige fordeler og forskjellige måter å bruke sitronsaft.

Hvordan bruke sitronsaft

Du kan presse sitronsaft i et glass med vann, ikke bare for å gjøre vannet smaker bedre, men også til å høste mange sitronsaft helsemessige fordeler, som for eksempel høyt nivå av vitamin C, som øker immunitet. Sitronsaft i vann synes også å hjelpe til med fordøyelsen og med avgiftning av hele systemet. Sitronsaft helsemessige fordeler inkluderer også det faktum at sitronsaft synes å ha noen anti-bakterielle effekter.

Du kan gni sitronsaft på ansiktet som en snerpende og / eller akne behandling. Du vil ønske å skylle den av etterpå, og være forsiktig for å unngå å få det i øynene dine, fordi hvis du gjør det vil definitivt svi.

Hvis du er interessert i å lære "grønne" rengjøring tips fordi du ønsker å redusere antall kjemikalier du bruker i din husholdning rengjøring rutine, kan det være lurt å vurdere rengjøring med sitronsaft. Hvis du spe sitronsaft med vann og legg den i en sprayflaske, kan du bruke denne sitronsaft blandingen til å rengjøre tellere og gulv i kjøkken og bad. Noen mennesker også kombinere sitronsaft med eddik som en annen måte å rense sine hjem i en "grønn" måte. (Disse grønne rengjøring tips er inkludert i denne artikkelen om sitronsaft helsemessige fordeler fordi noe du kan gjøre for å redusere antall kjemikalier du bruker i din husstand er selvsagt bra for din generelle helse.)

Hint

  • Sitronsaft helsemessige fordeler inkluderer også forbedret øye helse. Som gulrøtter, inneholder sitronsaft generøse mengder vitamin A, som bidrar til å hindre tørre øyne og som også kan hjelpe deg å opprettholde god nattsyn.