Digidexo.com

Hva er fordelene med Lactobacillus Acidophilus?

Vanligvis, bakterier er skadelige for menneskekroppen. Men noen bakterier gjør gi fordeler. Lactobacillus acidophilus, en probiotiske, er en av disse bakteriene, som spiller en nøkkelrolle i fordøyelsen og andre funksjoner i kroppen.

Hvordan L. Acidophilus Forekommer

L. acidophilus forekommer naturlig i mage-tarmkanalen, munnhulen og vagina hos mennesker og dyr. Bakterien er også lagt til søt acidophilus melk og yoghurt og kan tas i pille supplement form.

Hva den gjør

L. acidophilus gjærer sukker til melkesyre, et enzym som hjelpemidler i fordøyelsen.

Sunn fordøyelse

Sammen med hjelpe på fordøyelsen, hjelper L. acidophilus øke immunforsvaret ved å opprettholde en sunn tarmkanalen. Bakterien hjelper opprettholde fordøyelses flora, som bidrar til å hindre diaré, ifølge American Journal of Clinical Nutrition.

Gjær Growth Inhibitor

L. acidophilus hemmer veksten av Candida albicans, en gjær som forårsaker gjær infeksjoner i kroppen. Mens symptomer på vaginal gjær infeksjon inkluderer kløe og svie, overvekst av gjær i kroppen fører til hodepine, vanskeligheter med vekttap og oppbevaring av vann.

Killers av L. Acidophilus

Antibiotika og noen spermicider kan ødelegge denne bakterien. Forbruker yoghurt eller ta probiotiske kosttilskudd kan bidra til å bevare den naturlige floraen av kroppen. L. acidophilus bør brukes i minst en time etter inntak av et antibiotikum.