Digidexo.com

Hvordan inkludere protein i en diett

Hvordan inkludere protein i en diett


Lav-karbohydrat, høy-protein dietter er en fersk kjepphest som har feid over grensene av nesten alle land i verden. Ulempene til disse diettene er at de ofte gjør dieter opprettholde ikke-bærekraftige matvaner som tjener til å gjøre situasjonen verre når de går tilbake til normal spising. Inkludert protein i kostholdet ditt kan opprettholdes, men hvis du vet hvor du skal få kilder til protein og hvordan du kan spise dem uten å bli lei av det samme kjøttet igjen og igjen.

Hvordan inkludere protein i en diett

•  Bli en mutter. Du kan gå nøtter uten bokstavelig talt gal mens slanking ved å spise eller snacking på din favoritt nøtter. Pekannøtter, mandler, peanøtter, solsikkefrø og til og med cashewnøtter er noen av de mest populære og nyttige nøtter som kan gi en god kilde til både protein og sunt fett. Også legge enda mer protein i kosten din, lage mat noen av disse nøtter i ditt kjøtt til middag eller bruke peanøttsmør som en dip for frukt eller grønnsak snacks.

Moo for mer protein i kosten. Melkeprodukter er en overraskende god proteinkilde som kan inngå i en diett. Legge litt melk til din frukt i morgen eller å ha litt yoghurt med litt havre som en snack før lunsj kan bidra til å sømløst innlemme protein i enhver diett. Oster som cottage og cheddar er også gode kilder til protein som kan legges eller strimlet og drysset over mange matvarer for å øke sine protein fordeler.

Cook opp noen egg. Egg er en av de beste kildene til protein naturen har skapt og mange protein og veier kosttilskudd er basert på egg protein. Gir nesten 6 gram protein per porsjon (1 egg), egg kommer i perfekt servering størrelse og kan tilberedes på mange forskjellige måter for preferanse inkludert koking, steking, scrambling og krypskyting. For å unngå inntak av for mye kolesterol som kommer fra eggeplommen, mikse flere eggehviter inn i concoction før matlaging eller bare fjerne så mye av den gule før du spiser. Begrense inntaket til en hel egg om dagen vil tjene samme effekt også.

Feast på noen belgfrukter å inkludere mer protein i en diett. Belgfrukter som spirer, bønner, linser og soyaprodukter som tofu er utsøkte kilder til protein som kan inkluderes i en diett på mange måter. Spre noen av over en salat eller matlaging noen bønner som en side element til en kjøtt vil kompliment en allerede protein pakket måltid. Bean salater, tofu burgere for vegetarianere eller selv soya blandet inn melk kan bidra til økt og inkludere protein inntak i en diett.

Husk sunnere kilder til kjøtt. Kalkun, kylling og fisk er alle sunne kilder til protein når forberedt på riktig måte. Bytte disse ut med slankere kutt av oksekjøtt nå og da vil hjelpe deg til å inkludere mer protein i kosten din mens du holder smaksløkene fra å dø av kjedsomhet. Bakt, stekt og grillet alternativene er vanligvis friske forberedelse teknikker enn stekt og vil gi flere positive fordeler.

Hint

  • Lag en meny for uken som diagrammer fem måltider om dagen (to snacks og 3 måltider) som inkluderer en liten kilde til protein i hvert måltid og snacks.
  • Noen mennesker har store allergi mot noen kilder til mat som egg og nøtter, og hvis dette er tilfellet for deg, at du unngå disse kilder til protein og komme opp med en akseptabel erstatning som ikke har noen uønskede produkter eller biprodukter av din allergen.