Digidexo.com

Hva slags over-the-counter medisiner kan jeg få for energi?

Hva slags over-the-counter medisiner kan jeg få for energi?


Den beste måten å holde energien oppe og forbli levende er ved å spise en balansert, variert kosthold og får nok hvile, melder University of Memphis. Andre kosttilskudd kan være kostbart, og tar for mange av en type vitamintilskudd kan være stressende for kroppen din.

Energidrikker

Energidrikker annonsere at de øker energi og er tilgjengelig i butikker, bensinstasjoner, apotek og salgsautomater. De fleste inneholder 90-500 mg koffein per servering. Man kan kan inneholde tilsvarende så mange som syv kopper kaffe. Energidrikker er ikke regulert av FDA, og kan inneholde koffein uten å legge den på ingrediens etiketten. De fleste inneholder andre urter som ginko, yerba mate, acai, taurin, guarana, kreatin og sukker. Ifølge Cornell University, bivirkninger av koffein toksisitet er høyt blodtrykk, skjelvinger, dehydrering, panikkanfall, kramper, takykardi, diaré, hjerneslag, mani og død.

Koenzym Q10

Koenzym Q10 er et naturlig stoff i tablett eller kapsel form som kan vanligvis kjøpes i de fleste helsekostbutikker, vitamin butikker og apotek. CoQ10 øker energi, bedrer immunforsvaret og kan utføre antioksidantaktivitet. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan det bidra til å senke blodtrykket, redusere kolesterolnivået, forebygge skader på hjertet, muligens krympe brystsvulster og reversere tannkjøttsykdom.

Chromium picolinate

Chromium picolinate, en kombinasjon av krom og pikolinsyre, er et supplement som øker effektiviteten av insulin og kan vanligvis finnes i enhver butikk som selger kosttilskudd. I tillegg til å fremme energi, kan det stabil stemninger, og til og med øke levetiden, i henhold til Vanderbilt University. Ofte brukt som en vekt-tap bistand, produsenter av krom picolinate hevder det kan smelte fett, øke stoffskiftet og redusere appetitten.

Urte kosttilskudd

Bedrifter som selger urte kosttilskudd hevder at flere vil bidra til å gjenopprette energinivået. I stedet for å gi en plutselig økning av energi, kan erstatnings attest, disse kosttilskudd bidra til å gjenopprette naturlig energi. Urte kosttilskudd er ikke regulert av FDA, så disse påstandene er ikke sannsynliggjort. Noen kosttilskudd som hevder å gjenopprette energi inkluderer: St. Johns vorte, samme, ginkgo biloba, ginseng, spirulina og hvete gress.

Karbohydrater

Karbohydrater omdannes til sukker i kroppen, og vanligvis gi naturlig energi. Karbohydrater finnes i ernæring eller energibarer eller shakes, som vanligvis inneholder noen vitamintilskudd i tillegg. Energi gels er sukker og koffein og gi en liten dose av rask energi som varer omtrent en time.