Digidexo.com

Krill Oil Vs. Fish Oil

Krillolje og fiskeolje kapsler kan bli funnet på de samme helsekostbutikker, og de koster omtrent det samme. Men, er det spesifikke fordeler til hver som bør vurderes basert på dine helsebehov.

Hva er Krill?

Krill er et rekelignende dyr i krepsdyr familie som fungerer som mat for livet i havet som hvaler, seler og pingviner. De bare vokse til å bli et par inches lang, og de er fanget kommersielt for bruk som agn og i akvarier.

Krill Oil

Krillolje og fiskeolje og fiskeolje inneholder eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre syrer, som virker mot betennelse og bremse oppbygging av plakk i arteriene. I motsetning til fiskeolje, inneholder imidlertid krillolje astaxanthin - et pigment krill har som et resultat av å spise fytoplankton. Astaxanthin er en antioksidant.

Antioxidents

Antioksidanter er tatt for å beskytte våre organer fra ustabile molekyler som kalles frie radikaler. Astaxanthin blokkerer tilgang til disse frie radikaler til hjernen, øyne og nervesystemet.

Fish Oil

Fiskeolje, som krillolje, er tatt for sine omega-3 fettsyrer. Fiskeolje er lik krillolje ved at den har eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre syrer. Fiskeolje er solgt som kosttilskudd i helsekostbutikker og dagligvarebutikker i form av en gel kapsel.

Hvorfor noen foretrekker Krill Oil

Hvis du er interessert i å ta en vanlig antioksidant, deretter krillolje kan være det beste valget fordi den inneholder færre kalorier. Fiskeoljekapsler er ca 150-160 kalorier per kapsel. Det kan være for mange ekstra kalorier hvis du er på en streng diett eller prøver å gå ned i vekt. Krillolje kapsler inneholder kun 10 kalorier. I tillegg vil den fishy lukt eller raping som kan komme med fiskeolje ikke skje med krillolje.