Digidexo.com

Hvordan bruke Glucosamine

Glucosamin, et karbohydrat, blir brukt av kroppen til å danne brusk. Mange leger anbefaler bruk av glucosamin kosttilskudd for å behandle ulike former for leddgikt. Tar glucosamin kosttilskudd antas å bedre evnen til skadet brusk å helbrede. Glucosamin kosttilskudd er også ganske billig i forhold til andre leddgikt medisiner.

Hvordan bruke Glucosamine

Kjøp glukosamin kosttilskudd. De er tilgjengelige i form av piller på alle helsekost eller vitamin butikker. Du kan kjøpe glukosamin supplement online på drugstore.com (se Ressurser nedenfor). Les etikettene nøye og gjennomgå alle komponentene i pillene.

Vær oppmerksom på bivirkninger glukosamin, som kan inkludere diaré, magesmerter og halsbrann. Slutt å bruke glukosamin kosttilskudd hvis du har disse symptomene.

Ta kontakt med legen din om bruk av glukosamin kosttilskudd hvis du har diabetes. Glukosamin kosttilskudd har vist seg å øke blodsukkeret hos personer med diabetes.

Vær oppmerksom på at glukosamin fungerer best for tidlig leddgikt. Hvis du har alvorlig leddgikt og brusken er allerede brutt ned, ikke forvent mye forbedring fra å bruke glukosamin.

Bruk glukosamin i kombinasjon med andre metoder for å behandle artritt. Glukosamin, av seg selv, ikke vil løse problemet. Trene i henhold til instruksjonene fra leger og unngå aktiviteter som kan forverre smerter.