Digidexo.com

Typer av hodebunnen problemer

Hodebunnen problemer kan føre til komplikasjoner med teksturen i håret, helsen til håret og med veksten og tap av håret. Problemer knyttet til hodebunnen er lett behandles i hjemmet ved hjelp av hjemme rettsmidler eller medisinert sjampo og kremer.

Alopecia

Alopecia er et hår tilstand som rammer både menn og kvinner. Etter å ha alopecia kan påvirke den fremre del, den midterste del, tinnings eller hodebunnen som helhet. Årsaker til alopecia kan omfatte kjemoterapi behandlinger, visse reseptbelagte medisiner, stress og overproduksjon av DHT i hodebunnen, noe som negativt påvirker hårvekst syklus. Bruk en DHT blokker som Rogaine, eller en urte DHT blokker som så Palmetto, for å hindre produksjon av DHT i hodebunnen.

Ringorm

Hodebunns er forårsaket av soppinfeksjoner i huden i hodebunnen. Fysiske tegn på ringorm i hodebunnen omfatter skjelloppbygning på huden i hodebunnen. Ringorm i hodebunnen er mer sannsynlig hos personer med svekket immunforsvar på grunn av sykdommer som AIDS, kreft og diabetes. Ringorm i hodebunnen, så vel som mange andre hodebunnen betingelser, kan behandles ved bruk av hodebunnen massasje, samt anti-soppmidler, inkludert eplecider eddik, og ved bruk av anti-flass shampo

Seboreisk eksem

Seboreisk eksem er en mer avansert type flass som manifesterer seg gjennom skjellete hud og flak i hodebunnen. Ubehandlet seboreisk eksem forårsaker hårtap hos noen mennesker. Seboreisk dermatitt er lett behandles ved bruk av medisinske sjampoer som Neutrogena T-Gel, Medi-dan, og Dermarest, som arbeidet ved rensing av porene i huden i hodebunnen, og ved å hindre produksjon av overdreven talg i hodebunnen.

Lus

Hodelus kan overføres ved å dele kammer og hårbørster og håndklær. Hodelus kan forårsake kløe i hodebunnen som egg av hodelus begynner å klekke i hodebunnen. Hodelus er mer grunn til forlegenhet enn en trussel mot en persons generelle helse. Hodelus kan behandles gjennom bruk av sjampo og andre alternative legemidler, også ved hjelp av eple cider eddik og vann for å rense hodebunnen og drepe eggene som forårsaker hodelus. Rene putevar, ryggen av møbler og stoler der hodet av en infisert person kan ha gjort kontakt. Bruk en desinfiserende spray som Lysol å rense de flater.

Inngrodde hår

Inngrodde hår i hodebunnen kan være forårsaket av feil vask teknikk og skjæring mot den naturlige korn av håret. Vask håret fra foran til bak. Barbere håret i hodebunnen fra foran til bak. Unngå iført trange bukser og caps etter barbering hodet. Mangel på luft til hodebunnen kan føre til inngrodde hodebunnen hårene. Bruk skarpe kniver når barbering og klippe håret for å unngå risikoen for kutt, noe som kan føre til inngrodde hodehår.

Acne

Akne kan utvikle seg i hodebunnen på samme måte som på en hvilken som helst annen del av kroppen. Hodebunnen akne kan forårsake rødhet i hodebunnen, kløe og smerter under børsting, styling, stell og vask av hår. Unngå å bruke hår-pleie produkter som inneholder mye olje. Clear hodebunn akne hjelp av en anti-flass shampo.

Behandlinger

Behandling av hodebunnen problemer kan enkelt gjøres i hjemmet ved hjelp av anti-flass sjampo og naturlige anti-sopp behandlinger som eple cider eddik. Hodebunnen massasje kan også være fordelaktig i å gi et miljø i hodebunnen ikke er egnet for vekst av hodelus og ringorm.