Digidexo.com

Bivirkninger av Neurobion

Neurobion er en multivitamin supplement bestående av en rekke vitaminer som normalt finnes i frukter og grønnsaker. Tillegget fungerer ved å gi brukere med viktige vitaminer og mineraler som ikke er normalt mottatt i sitt daglige kosthold. Som med de fleste kosttilskudd, er det en rekke bivirkninger forbundet med bruken.

Vanlige bivirkninger

Noen av disse bivirkningene er urolig mage, kvalme, oppkast, hodepine, og en uvanlig eller ubehagelig smak i munnen. Mens disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med å bruke Neurobion, de bare påvirker et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger forbundet med denne ved hjelp av supplement. Noen av disse bivirkningene er alvorlige allergiske reaksjoner, elveblest, utslett, pustevansker, innstramming av brystet, og hevelse i tunge, lepper og munn. Disse bivirkninger er også meget sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Aldri ta mer enn én multivitamintilskudd samtidig som det kan føre til en alvorlig vitamin overdose som kan føre til forgiftning og død. Mer spesifikt, en overdose av vitamin A, K, E, eller D kan føre til alvorlige helseproblemer hvis den ikke behandles med en gang. Ikke ta dette tillegget med melk eller andre meieriprodukter som kalsium finnes i disse produktene kan gjøre det vanskelig for kroppen å absorbere alle de innkommende vitaminer.

Bruk

Bruk alltid multivitamintilskudd i henhold til instruksjonene skrevet på etiketten og aldri i doser som overskrider den anbefalte mengden. Multivitamin må tas med et fullt glass vann, og kan tas med eller uten mat. For å få alle de fordeler som multivitaminer kan gi, er det viktig å ta Neurobion på en daglig basis. Oppbevar alltid multivitaminer ved romtemperatur og bort fra kilder til fuktighet.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.

Ved mistanke om overdose av Neurobion, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Nuerobion er ment som et multivitamintilskudd, og bør ikke brukes til noe annet formål med mindre spesifikt bestilt av en lege.