Digidexo.com

Hyppige Migrene hos barn

Personer med migrene hyppige lider bankende hodepine, oftest på den ene siden av hodet. Om lag fem prosent av små barn og 20 prosent av tenåringer utvikle tilbakevendende migrene.

Årsaker

Barn utvikler ofte migrene på grunn av svingninger i nivået av serotonin, et kjemikalie i hjernen. Noen barn begynner å ha hyppige migrene så tidlig som alder ti, ifølge MedlinePlus.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for migrene inkluderer stress, en familiehistorie med migrene og endringer i søvnvaner. Barna har også en økt risiko for å utvikle migrene hvis de spiser mat eller drikke drikker som inneholder koffein, sjokolade, tyramin (en naturlig amin i animalske produkter) eller natriumnitrat.

Symptomer

Barn med hyppige migrene ofte opplever alvorlig hodepine, magesmerter, kvalme, brekninger, svimmelhet, lysfølsomhet, en økning i vannlating og overdreven tørste. De kan også lider av reisesyke og søvngjengeri.

Diagnose

Å diagnostisere migrene, ser en lege på en barnets symptomer og prøver å utelukke andre mulige årsaker til hyppig hodepine. Noen ganger kan en lege utfører en computertomografi (CT) eller magnetisk resonans imaging (MRI) skanning for å se etter uregelmessigheter i hjernen.

Behandling

Barn med hyppige migrene trenger å holde deg hydrert, bo i et mørkt rom og / eller legg kalde vaskekluter på hodet når de opplever alvorlig hodepine. The Mayo Clinic sier at leger noen ganger foreskrive medisiner, for eksempel non-steroide anti-inflammatoriske medisiner eller butalbital og paracetamol kombinasjoner, for barn med hyppige migrene.