Digidexo.com

Coral Kalsium bivirkninger

Coral kalsium, som kommer fra korallrev og skjell, er en populær form for kalsium som mange mener å være mer fordelaktig enn andre former for kalsium. Men noen av de negative coral kalsium bivirkninger forårsaker folk til å tenke gjennom hva type kalsium supplement de trenger for å ta.

Mystery Mineraler

Fordi coral kalsium kommer fra havet, er det fylt med andre sporstoffer og metaller fra vannet rundt den. Studier viser at noen koraller inneholder spor nivåer av strontium, mangan og selv uran - alle elementer som er dårlig for deg.

Andre forurensninger

Koraller og skjell er porøse materialer, slik at de absorberer mye av det som er i vannet rundt dem, inkludert miljøgifter.

Kostnader

Mens de fleste eksperter er enige om at det er ingen bevis for at koraller kalsium er bedre for enn andre typer, markedsføringstiltak synes å ha vunnet over vitenskap. Så dette korall kalsium bivirkning kan overraske deg: en måneds verdt av koraller kalsiumtilskudd vil sette deg tilbake et gjennomsnitt på $ 30 - omtrent tre ganger mer enn gjennomsnittet av andre former.

Miljø bivirkninger

Mye av koraller som brukes i koraller kalsiumtilskudd er høstet fra levende korallrev. Noen selskaper sier de bare høste døde koraller. Men mye av høstingen er gjort i Japan, der håndheving av regler og forskrifter har vært ustabil i beste fall.

The Verdict

Poenget er at korall kalsium bivirkninger synes å oppveie de hevder at denne formen for supplement er bedre enn noen annen. De fleste leger vil fortelle deg at det ikke spiller noen rolle hva slags kalsium supplement du tar, så lenge du får riktig dosering. Det er nok bedre for helsen din, lommeboka og miljøet til å velge en annen form for kalsium, som kalsium citrate.