Digidexo.com

Hva er cellulose pulver?

Cellulose-pulver er et hvitt, luktfritt pulver avledet fra fibrene i planter. Cellulose-pulver er uoppløselig i vann og mange andre væsker; i stedet er det en tendens til å absorbere vann og andre væsker, og bidrar til å spyle urenheter fra kroppen. Det er oftest markedsføres som et pulver, er rimelig og kan finnes på de fleste helsekostbutikker.

Betydning

Cellulosepulver, på grunn av måten den er behandlet, er fri for forurensninger både organiske og uorganiske. Dette gjør det sikkert kan fordøyes i menneskekroppen. Siden det absorberer vann, fungerer det som en måte å rense tykktarmen og gjør tarmen elimineringer lettere på kroppen. Fordi det er uoppløselig i vann, anses det for å forårsake mindre gassoppbygning i systemet enn andre vanlige fibertilskudd.

Funksjon

Cellulose pulver brukes i både pulver og tablettformer. Som et kosttilskudd, er det ofte markedsført som en tarmkanalen rensemiddel eller en fibertilsetningsmiddel til vann for fremstilling av fordøyelseskanalen funksjon regelmessig. Det er ofte den aktive bestanddel av produktene annonsert for å øke den daglige mengden av fiber, slik som citrucel, som bruker en form som kalles metylcellulose. Cellulose er også brukt som en ingrediens i andre vitamin-og mineraltilskudd som bindemiddel.

Betraktninger

Cellulose pulver har ingen næringsverdi, men absorberer tilgjengelig vann. På grunn av dette, er det noen ganger anvendes som et diett hjelpemiddel for å redusere vann oppsvulmet som det absorberer vann i systemet. Som mange kosthold og kosttilskudd, er det ingen FDA retningslinjer for hva som er en trygg mengde cellulose makt til å innta på daglig basis.

Advarsel

Som med alle over-the-counter kosttilskudd, bør tillegg av cellulose pulver til diett i noen form drøftes med din primære helsepersonell før du bruker. På grunn av absorpsjon egenskapene av pulveret, kan det reagere uheldig med andre medikamenter eller helsemessige forhold. Ved bruk av cellulose pulver, lese og følge anvisningen på pakken for de beste fordelene med pulveret.

Potensiell

Cellulose pulver som brukes i nesespray blir studert som et naturlig alternativ til kjemiske konserveringsmidler. Siden cellulosepulver er motstandsdyktig mot bakterievekst, er det antatt å tjene som en organisk blokkering av allergener, virus og andre bakterier. Arbeide med naturlige fuktighet tilgjengelig i nesegangene, skaper cellulose pulver en gel lik normal slim, som feller allergener, og hindre dem fra å komme inn bronkiesystemet.