Digidexo.com

Angst Drug å hindre Tension Hodepine

Spenningshodepine er vanligvis forekomme i nærheten av templene, med muskelsmerter i nakke og skuldre. Som navnet, spenningshodepine er et resultat av stress, muskelsmerter eller skader, eller psykiske tilstander som depresjon eller angst. Hvis angst er en underliggende årsak til dine spenningshodepine, kan anti-angst medisiner hjelpe lindre smerten.

Symptomer

Ifølge artikkelen "Hodepine" som er publisert på Rutgers University nettsted, spenningshodepine utgjør en klasse av hodepine mens migrene og klassiske hodepine utgjør den andre. Spenninger og muskel hodepine er et resultat av spenning og tetthet i musklene. Imidlertid kan denne spenningen kan spores tilbake til en rekke årsaker. Emosjonelle årsaker inkluderer depresjon, angst, stressende jobb / skole / livet tidsplan, og undertrykt sinne. Dessuten kan folk som deltar i lengre perioder med sitte lider av spenningshodepine. Opplevelsen av en spenning hodepine avhenger av personen, men de fleste beskrive smerten som en kjedelig, vedvarende verke rundt toppen av hodet.

Medisiner

Over-the-counter medisiner kan brukes til å behandle symptomer på en spenningshodepine, men ifølge artikkelen "Tension Hodepine: Behandlinger og medisiner" på MayoClinic.com, vil medisiner som excedrin, Tylenol, og Advil slutt slites av, og ikke være så effektiv som reduserer symptomene av tilstanden.

Imidlertid har forskere spenning hodepine knyttet til produksjonen av kjemikaliet serotonin i hjernen. Av den grunn, mange leger foreskrive antidepressive medisiner til de som lider av spenningshodepine. Antidepressiva kan også brukes til å behandle visse angstlidelser.

Så, mens legen din kan forskrive antidepressiva for å behandle dine spenningshodepine, kan du ikke har en depresjon eller angst. Men, bør du snakke med legen din om å bli skjermet for disse forholdene, som de kan bidra til spenningshodepine.

Behandlinger

I tillegg til antidepressiva, andre effektive behandlinger for spenningshodepine inkluderer psykoterapi, avspenningsteknikker, og fysioterapi.

Ifølge Rutgers University, kan psykoterapi bidra til å redusere symptomene på stress forbundet med psykiske lidelser som angst, depresjon eller noen annen tilstand. Psykoterapi kan også hjelpe de som sliter med å leve med en kronisk sykdom (dersom spenningshodepine er svært gjennomgripende og vare i uker eller måneder). Psykoterapi hjelper folk å opprettholde et positivt syn om deres tilstand og å erkjenne at deres hodepine kan behandles effektivt.

Avspenningsteknikker inkluderer meditasjon, visualisering og pusteøvelser som kan bidra til å redusere følelser av stress, negativitet og frustrasjon. Avspenningsteknikker kan ha en forebyggende effekt på spenningshodepine ved å senke stressnivået.

Fysioterapi er nyttig for dem som opplever spenning hodepine som følge av en fysisk skade. Detaljene i fysioterapi for spenningshodepine avhenger av type skade og alvorlighetsgraden av hodepine. Fysioterapi kan også bety bruk av kalde eller varme kompresser eller massasje brukes på nakken, hodet og skuldre.