Digidexo.com

Baby søvnvansker

De fleste foreldre, på et eller annet tidspunkt, vil ha problemer med å få sine babyer til å sove. Mens det er noen søvnproblemer å bekymre seg - søvnapné, for eksempel - andre er mer en plage. Søvnproblemer for din baby kan forstyrre søvnen av de andre barna i huset, så vel som de voksne, så det er viktig å få dem under kontroll og få alle den søvnen de trenger - inkludert baby.

Misforståelse

En stor misforståelse er at babyer er født til å sove gjennom natten. Vanligvis vil det ta opp til 6 måneder for barnet til å sove gjennom natten på en jevnlig basis. Før det, er deres oppvåkninger ofte stimulert av behovet for å stå opp og spise. The National Sleep Foundation sier at 70 til 80 prosent av 9-måneder gamle babyer vil sove gjennom natten, og at de andre er sannsynlig å nå den milepælen rundt et års alder. Det er slitsomt, men det er normalt for babyen å vekke å bli matet, skiftet og kos.

Betraktninger

De fleste søvnproblemer er ikke grunn til bekymring eller bekymring annet enn trøtthet du føler deg som en forelder. Imidlertid er søvnapné en farlig tilstand som bør overvåkes av babyens helsepersonell. Babyer med søvnapné er gjentatte ganger avbrutt under søvn. Det finnes forskjellige typer søvnapné, men den vanligste er sentral søvnapné, hvor hjernen ikke klarer å fortelle kroppen å puste. Det er mer vanlig hos premature babyer. Babyer med søvnapné stopper å puste mens han sov. Husk at alle babyer har uregelmessig og uberegnelig puste mønstre - preemies spesielt. Spør legen din umiddelbart hvis du er bekymret for babyer puste mens han sover.

Time Frame

Babyer som er 3 til 6 måneder i alder kan være klar til å begynne å redusere nattlige feedings. Denne endringen i sine caloric behov kan ofte hjelpe dem begynne å sove i lengre biter av gangen. En baby denne alderen kan være klar til å sove for 5 til 6 timer, men er trolig ikke kommer til å være i stand til å sove 8 eller 9 timer.

Potensiell

Babyer er stadig skiftende individer. Deres kalori og søvnbehov endres drastisk og raskt som de vokser. Du kan oppleve at barnet ditt sover tungt for 7 til 8 timer for flere måneder, bare for å bli vekket igjen i midten av natten. Stress påvirker spedbarn og at stress - lære nye fysiske oppgaver og språk for eksempel - kan påvirke deres søvnmønster. Babyen kan gå gjennom flere faser av å sove og ikke sove før de bosette seg på et mønster som er bra for dem.

Forebygging / løsning

Ulike søvnproblemer vil kreve forskjellige løsninger, men følgende tips kan hjelpe deg og barnet ditt i din søken etter mer søvn uansett hva problemet. Babyer trenger regelmessig dagtid og nattestid tidsplaner. Deres leggetid rutiner bør være forutsigbar og behagelig for barnet - les en historie, synge en sang eller rock i gyngestolen. Å sette en baby til å sove mens hun fortsatt er døsig i stedet for når hun er allerede sover vil hjelpe henne å bli en selv smokk. Hvis du legger babyen ned når han allerede sover, vil han ikke vet hvordan de skal hjelpe seg selv duppe av om han våkner om natten - kommer han helt vekke å "be" om hjelp.