Digidexo.com

Hva kan jeg bruke til å holde katter ut av mitt barns Sandbox?

Hva kan jeg bruke til å holde katter ut av mitt barns Sandbox?


Det klump barnet siktet ut av henne sandkasse er ikke en av de peanøtter du kastet ut for ekornene i går. Deg og barnet ditt se en følelse-stimulerende lek plass fylt med læringsmuligheter, men katten din, eller din naboens katt, ser en spesialbygd søppel boksen. Katter elsker myk sand, og når de bruker ditt barns sandkasse én gang, holde dem ut blir en pågående kamp. Kjemiske, motion-sensing og barrieremetoder har hver sine fordeler og ulemper.

Barrierer

En tettsittende dekselet fungerer best for mindre sandkasser, men det kan være tungvint for større sandkasser. Prøv en presenning for en lett-å-ta av dekselet, sammen med en opp-ned bøtte i sentrum av sandkassen for å holde vann fra pooling. Du kan også bruke skygge stoff eller nylon netting vektet ned med murstein eller steiner. Pass på at kantene av presenning eller stoff forlenge flere inches forbi sandkasse vegger i hver retning, og ikke glem å dekke sandkasse øyeblikket barnet ditt slutter å spille. Ark med kryssfiner gjøre en effektiv, men tung barriere. Motstå fristelsen til å feste dem til sandkassen med hengsler, spesielt hvis du bruker en enkelt kryssfiner ark. Trekket kan smelle igjen lukket under lek og skadet barnet ditt. Tre eller plast gitter ark en tryggere dekke, så lenge de enkelte lamellene er to inches fra hverandre eller nærmere.

Kjemiske avstøtende

Mange kjemiske avstøtende, som å bruke møllkuler, ammoniakk eller pepperspray, eksponere barnet ditt til hud og øyeirritasjon eller mulig forgiftning. Sitrus skreller utgjøre noen risiko for barnet ditt, mens katter finne sin duft offensiv nok til å unngå området. Erstatte skreller ofte for å opprettholde en konsistent nivå av de essensielle oljer som gir sin duft.

Bevegelsessensorer

Feste en bevegelsessensor til et sprinkleranlegg eller ulyden enhet vil skremme en katt nok til å gjøre ham unngå området i fremtiden. Husk å slå av enheten mens barnet leker, og slå den på igjen når han kommer inni. Denne metoden forhindrer gjengangerne mer effektivt enn barrierer eller kjemikalier, fordi de fleste katter hater å bli våt og misliker plutselige lyder, selv de som ikke er spesielt høyt.

Sandbox Alternatives

Innendørs sand bord, pappesker fylt med pakking peanøtter, småstein, ris eller tørkede bønner eller oppbevaringsbokser fylt med lek sand, kaffegrut eller tørket pasta gi barnet ditt med alternativer for sand spille bort fra nabolaget katter. Mens dine egne innekatter kan fortsatt finne en måte å komme inn i dem, disse barnesikre alternativer er lettere å tømme eller forkaste hvis de gjør.

Skjerm Rom

Gir skygge for barnets sand spille mens du holder katter i sjakk ved pitching en skjerm telt over sandkassen. Legg stoff løkker langs den nederste kanten, hver to inches, å stake den godt ned i bakken, eller lå 4-by-4 innlegg langs den nederste kanten for å holde katter fra bare sklir under bunnen for å komme til sand. Du kan lage din egen lett, lett, rom skjermen fra fire til seks tomat stakes knyttet til å danne et telt, sette innsatsen langt nok fra hverandre nederst for å passe over ditt barns sandkasse. En gammel hageslange kuttet til omkretsen av teltet basen hjelper tynge den nederste kanten av myggnettet dekke.