Digidexo.com

Ideer for min videregående skole for barn Pakker

Ideer for min videregående skole for barn Pakker


Foreldre har liten kontroll på hva og hvor mye barna sine spise når de er på skolen. Lunsj måltider servert på skolen må møte føderale ernæring retningslinjer, men hvorvidt barnet vil spise maten er opp til ham. Pizza og pommes frites er ofte en del av menyen og med skole automatene innenfor rekkevidde, kan barna ende opp med å få tilstrekkelig ernæring. Å stimulere high school-alderen barn til å spise sunnere, kan du brun-bag en lunsj for ham å spise på skolen.

Smørbrød

Pakking smørbrød er raskt og enkelt, og det er mye variasjon fra å velge. Du kan bruke ulike typer brød eller hel-hvete wraps. Ved hjelp av forskjellige sprer vil holde barnet fra å bli lei med sine lunsjer. To små hel-hvete bagel smørbrød vil gi barnet ditt med 6 gram fiber. Legg litt protein til bagels i form av skiver roastbiff eller kalkun og gi kalsium ved topping dem av med redusert fett ost. Noen tomat skiver, romanosalat og spirer kan legges for å øke mengden av vitaminer.

Leftovers

Kald stekt ris og pasta fyller alternativer å pakke for ditt barns lunsj. Sørg for å ta med rikelig med grønnsaker. Hvis du har stekt ris igjen fra kinesisk take-out, vil det gjøre en god, kald lunsj for barnet ditt. Du kan lage din egen stekt ris ved matlaging brun ris og kaste den med kokte egg, avskallede edamame, terninger paprika og gulrøtter og terninger av magert kjøtt som kylling. Left pasta som spaghetti kan brettes inn pisket egg og stekes i en panne for å danne en frittata. Tjen frittata på foccacia brød.

Suppe og salat

Suppekopper er tilgjengelig i din dagligvarebutikk og er lett gjort ved å bare legge noe varmt vann. Fordi de er ofte høy i natrium, bør du bare pakke dem for barnet ditt en gang i uken eller kjøpe en av de sunne mikrobølgeovn suppe varianter som mange store merker tilbyr. Se etter høy-fiber, lav-natrium varianter. Legg en salat å fullføre måltidet. Kaste cobb salat, spinat, hardkokt egg, mager skinke eller lys ost i en plast ta-med container. Serving the dressing i en egen beholder på siden vil gjøre salaten holder seg friske.

Snacks

Bortsett fra de viktigste måltidene, vil barnet trenge flere snacks med sine lunsjer. Det er en rekke elementer du kan inkludere. Noen ideer inkluderer frukt og rå grønnsaker, som gulrot pinner eller stangselleri med dip, yoghurt, snackbarer, ost pinner og nøtter. Som en godbit kan du ta med noe søtt eller salt, for eksempel en cookie, kake eller en liten pose med potetgull.