Digidexo.com

Hvordan hjelpe et barn med Attention Deficit Disorder Organiser Skolearbeid

Hvordan hjelpe et barn med Attention Deficit Disorder Organiser Skolearbeid


Barn med oppmerksomhet underskudd har problemer ivareta oppgaver, spesielt oppgaver involvert med skolen. Lære barnet ditt hvordan å holde skolemateriell og arbeidet organisert kan føre til viktige organisatoriske strategier som vil vare livet ut.

Bruksanvisning

•  Kjøp en god ryggsekk. Gi barnet ditt med en stor ryggsekk med masse oppbevaringsplass. Merke innsiden av lommer ved hjelp av en permanent svart markør med navnet på elementer som hører hjemme i lommen. Lag en bestemt lomme for skrivesakene, papirer og mapper, bøker og brev fra skole til hjem og vice versa.

Fargekode emne materialer. La barnet velge farger og bruke forskjellige farger mapper for hvert fag. Samordne materiell som går med fagområdet for å matche den mappen. Kjøp farget tape og merke hver tilsvarende lærebok og bruke fargede etiketter eller klistremerker til å sette på en leksearkene. Kjøp fargede kartotekkort for barnet ditt å skrive spesielle instruksjoner om for ulike fag.

Lær barnet ditt å holde alle klasse arbeid og lekser i fargekodede mapper.

Sjekk lekser hver kveld. Sett opp en lekser tid og være i samsvar med det. Hvis barnet ditt har problemer med å huske hva oppgavene er, trene et system med læreren hvor han eller hun skriver oppgaver i en logg for deg å sjekke og signere daglig. Hvis barnet ditt glemmer å ta med materialer hjemme, be om et ekstra sett for deg å holde seg hjemme.

Organiser lekser før start. Gjennom alle leksene sammen med barnet ditt og organisere det fra vanskeligste å enkleste. Anslå hvor lang tid det vil ta å fullføre oppgaver og plan for et par pauser når du barnet kan ha en matbit eller se en favoritt TV-program.

Lag en lekser senter i huset ditt. Barn med oppmerksomhet underskudd fungerer best i godt opplyste rolige områder med svært lite distraksjon. Lager lekser område med penner, blyanter, sharpeners, saks, lim - noe barnet kan ha behov for å fullføre lekser. Forbered på forhånd for å redusere unødvendige avbrytelser.

Utpeke en bok bag spot. Når barnet er ferdig med leksene sette bok bag i boken bag sted hver natt. Når barnet ditt går på skolen neste morgen, vil posen alltid være der.

Bo i konstant kommunikasjon med barnets lærer. Lærer ikke alltid har tid og energi til å ringe foreldrene og noen ganger vente til siste minutt for å informere foreldre om problemer. Be om ukentlige eller månedlige framdriftsrapporter. Hjelpe læreren lage fremdriftsrapport for å kontrollere at elementene du er bekymret for å gjøre rapporten.

Tips og advarsler

  • Avsett private tid for deg og barnet ditt å ta ditt barns sinn av skolen.
  • Lag en lekser eller atferd diagram. Etablere belønninger og konsekvenser for gjennomføring av arbeid eller positiv atferd.
  • Finn en forelder støtte gruppe for å dele ideer og lufte frustrasjoner.
  • Finn informasjon om hvordan du effektivt forelder din ADD eller ADHD barnet hvis du opplever ekstrem frustrasjon.