Digidexo.com

Hva kombinasjoner av mat øke stoffskiftet

Hva kombinasjoner av mat øke stoffskiftet


Å miste vekt kan være en kamp. Ofte Kosten opplever at å spise mindre korrelerer ikke nødvendigvis med vekttap. Dette er fordi ekstreme teknikker, som faste, bremse forbrenningen din. Dette betyr at kroppen omdanner mat til energi i et saktere tempo, lagre det som fett i stedet. Nøkkelen til en vellykket diett er å spise sunn mat med jevne mellomrom. Dette vil holde stoffskiftet i bevegelse. Hva mer, vil velge riktig mat holde deg mettere lenger, bidrar til å dempe suget. De riktige mat kombinasjoner vil sparke i gang stoffskiftet og holde det gående hele dagen lang.

Bolle med havregryn med mandler og kanel

Frokost er et spesielt viktig måltid for vekttap fordi det setter stoffskiftet tempo for resten av dagen. En av de beste frokostalternativer for Kosten er havregryn. Lastet med fiber, havregryn ikke bare får stoffskiftet går, men det holder deg fornøyd i lang tid på svært få kalorier. Å forbedre skål med havregryn, tilsett skummet melk i stedet for vann. Topp det hele med noen mandler, som essensielle fettsyrer øke metabolismen. Ikke legg for mange, selv om, som de er høy i kalorier. Til slutt, strø litt kanel over frokost din, som det vil hjelpe deg å forbrenne sukker mer effektivt, og dermed holde blodsukkeret på rett kjøl. Jevnt blodsukker nivåer er viktig for forebygging av fettlagring.

Egg-White Omelett med grapefrukt og en kopp kaffe

En annen metabolisme-boosting frokost starter med en enkel egg-white omelett. For smaken, tilsett chilipulver og noen friske grønnsaker. Terninger av mager skinke er et annet alternativ. Avrunder måltidet med en saftig grapefrukt. Fordi dette supermat er fullpakket med vitamin C og bidrar til å senke insulinnivået, som gjør kanel og komplekse karbohydrater, demper det fettlagring. Koffein i morgenkaffen er den perfekte metabolisme-boosting supplement til denne lyse og sunn frokost.

Peanut Butter Sandwich på hele korn brødet med en Apple

Denne matboks classic er fortsatt sentrum av en usedvanlig sunt måltid. Peanøttsmør får et dårlig rykte fordi det er høy i kalorier. Men med det formål å få stoffskiftet jazzed, er det ideelt. Dette er fordi peanøttsmør er lastet med protein, noe som tar mye tid og energi å fordøye. Ha sandwich på hele korn brødet. Den ekstra fiber vil gi deg en følelse av fylde, samt utvide din energi nivå. Med din sandwich, erstatte fet potetgull med en frisk saftig eple. Ikke bare gjør dette enda mer fiber til måltidet, men det er ekstremt lav i kalorier. Et eple vil også bidra til å redusere suget etter noe søtt.

Tyrkia, spinat og Cranberry Sandwich på hele hvete brød

En annen form for en sandwich med en lignende effekt er den klassiske kalkun deli sandwich. Magert kjøtt som kalkun er fullpakket med protein og lite fett, noe som betyr at det vil bidra til å bygge muskelmasse. Dette i sin tur fører til at kroppen til å forbrenne flere kalorier, og dermed øke stoffskiftet. Legg til at noen spinat, som ikke bare stimulerer stoffskiftet, men er full av vitaminer og mineraler, inkludert kalsium, magnesium, jern, kalium og vitamin C. For litt ekstra punch, slather på en flekk av tranebærsaus. Den antioksidanter i bærene vil hjelpe videreutvikle din god helse mål. Layer alt på hele korn brødet, og du har en makt-pakket sandwich. Også inkludere et hardkokt egg. Den ekstra protein vil holde kroppen brenne kalorier for enda lenger.

Grillet laks og Dampet brokkoli

Til middag, enkelte fisk, som laks, lage perfekte center. Laks endrer nivåer av hormonet leptin, som forteller kroppen til å brenne kalorier i stedet for å lagre dem som fett. Plus, inneholder laks hjerte-sunne omega-3 fettsyrer. Ved siden av protein, tjener friske dampede grønnsaker. Av dine vegetabilske alternativer, er brokkoli kanskje det beste valget. Den kalsium i brokkoli utløser stoffskiftet. På toppen av det, hjelper sin vitamin C kroppen å absorbere enda mer av den beinbyggende mineral.