Digidexo.com

Hvordan man skal vurdere Online Apotek

Internett har blitt en raskere måte for forbrukerne å utføre oppgaver som innkjøp gaver, bank, og selv bestille resepter. Selv om vi har en tendens til å tro mottoet "raskere er bedre," dette kan ikke alltid være tilfelle når det kommer til nettapoteker.

Selv om det er lovlig å kjøpe resepter på nettet, ifølge Food and Drug Administration (FDA), må apoteket være juridisk fullmakt til å selge i USA, og en resept er fortsatt nødvendig. Mange amerikanere blir dratt av og har selv fått det de mener er resepter når det i virkeligheten var de bare talkum og stivelse, som rapportert av FDA.

Det er legitime nettsteder som selger resepter, og juridiske nettapoteker, men du må gjøre lekser først. Her er noen tips for å vurdere nettapoteker:

Bruksanvisning

Finn juridisk apotek navn. Dette er vanligvis plassert nær bunnen av internettsiden eller under fanen kontakt. Det juridiske navnet ofte avviker fra navnet oppført øverst på nettsiden. Validere kontaktinformasjon. Når man skal vurdere et nettapotek, bør du kontrollere selskapets kontakt informasjon til å avgjøre hvorvidt apoteket vil være tilgjengelig for spørsmål eller bekymringer som kan oppstå.

Sjekk med Better Business Bureau for å avgjøre om selskapet du er forsker har hatt noen klager på det. Hvis ja, gjennomgå hvordan de ble håndtert. Denne informasjonen vil hjelpe deg i din vurdering av nettapoteker.

Søk i National Association of Boards of Pharmacy, som anbefalt av FDA, for å fastslå at apoteket er lisensiert til å dispensere resepter i USA

Kontroller at nettapotek er krever en autentisk resept. Alle juridiske apotekene er pålagt å få en resept for å dispensere medisiner. Styr klar av alle apotek som annonserer medisiner uten resept.

Velg et legitimt selskap som er etablert. Når tiden kommer for deg å få en refill eller overføre din resept, trenger du ikke ønsker å ringe selskapet bare for å finne ut at de er ute av business.

Tips og advarsler

  • Vokt dere for nettsvindel i forbindelse med ulovlige resepter.