Digidexo.com

Holistisk Skabb Remedy

Skabb er en hudsykdom forårsaket av en midd som får under huden og legger egg. Skabb forårsaker intens kløe som kan resultere i blemmer og infeksjon hvis den ikke behandles. Medisiner som vanligvis foreskrevet for skabb har vært knyttet til bivirkninger som kløe, svimmelhet, kramper, svie og kvalme. Holistisk rettsmidler har vært vellykket i behandling av symptomer på skabb.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en veldig sterk og kraftig antiseptisk som også er trygg nok til utvortes bruk. En helhetlig rette for skabb er å ta et bad med tea tree olje i ca 20 minutter to ganger om dagen i fem dager. Når du kommer ut av badet gjelder tea tree olje direkte på huden til de områder som er mer alvorlig enn de andre; områdene med mer intens kløe.

Andre rettsmidler

Andre homøopatisk middel for behandling av kløe symptomer på skabb er anacardium orientale, belladonna, ryonia, graphites, Ledum paustre, Natrum muriaticum, rhus toxicodendron, sepia, svovel og Urtica urens. Hvert middel antas å behandle en annen type kløe symptomer. Ta en dose, må du vente til den har en sjanse til å bli effektive og deretter ta en ny dose.

Kremer som inneholder gamma benzen heksaklorid og geleer som inneholder svovel kan brukes før sengetid om natten for å lette kløe og hevelse forårsaket av skabb. Disse ingrediensene kan finnes i over disk medisiner som scabiol og gammascab.

Det er også svært viktig at alle sengetøy, håndklær, sengetøy og klær blir vasket i varmt vann og tørket på høy varme. Også rent under neglene og skjær dem hvis mulig som under infeksjon med skabb du mest sannsynlig ripete og kan ha fått midd under neglene.