Digidexo.com

Alternative behandlinger for atferdsproblemer hos barn

Alternative behandlinger for atferdsproblemer hos barn


Atferdsproblemer hos barn kan referere til ADHD, tilpasningsproblemer og emosjonelle problemer. Barn med atferdsproblemer har ofte ut-av-det-vanlige reaksjoner på situasjoner, for eksempel raserianfall som varer mer enn 30 sekunder, aggresjon mot andre og depresjon, blant andre symptomer. Som forelder, kan du være bekymret for effektene medisinen kan ha på barnet ditt. Det finnes alternative behandlinger du kan prøve for å administrere barnets atferdsproblemer.

Behavioral Therapy

Atferdsterapi virker ved å gjøre justeringer i barnets daglige rutine for å endre atferdsmønstre. Ifølge Kids Helse, noen strategier hjelpe barnet ditt inkluderer å følge en tidsplan, ved hjelp av effektiv disiplin og bruke et belønningssystem. Opprette en tidsplan gir struktur og konsistens for barnet ditt. Effektiv disiplin refererer til tilbakekalling av privilegier fra barnet ditt i stedet for å ty til negative reaksjoner som juling. Et belønningssystem kan hjelpe barnet ditt med å oppnå målene som hun lærer å endre sin atferd.

Parent Training

Når du fokuserer på de dårlige tingene barnet ditt gjør det, vil barnet også ønsker å fokusere på denne negativiteten. Ifølge Mayo Clinic, kan negativ oppmerksomhet skade henne selvfølelse og selvtillit. Det kan ta aktiv coaching fra en terapeut for å bryte ut av syklusen av bare å fortelle barnet hva hun gjør galt. Lære å rose barnet ditt for selv de enkleste oppgaver kan hjelpe henne lære å takle sine frustrasjoner. Deltagelse i entusiastisk ros for eksempel å gi en klem eller en klapp på skulderen kan bidra til å forbedre ditt barns oppførsel.

Psykoterapi

Psykoterapi er behandling av atferdsproblemer eller emosjonelle problemer gjennom rådgivning, eller snakke. Du kan velge å delta på ditt barns rådgivning økter eller la henne delta økter på egen hånd. Behandling med en profesjonell kan hjelpe barnet ditt avtale med hennes følelser effektivt.

Staying Calm

Til tider kan du handle ut når barnet kommer ut av kontroll. En naturlig reaksjon er å hyle for å prøve å gjenvinne kontrollen. Men er barnet ditt mer sannsynlig å miste kontroll hvis du kjefte på henne. Iif du snakker i en rolig tone, barnet kan også roe ned i stedet for å kaste et raserianfall.