Digidexo.com

Candela Laser Treatment

Den Candela Corporation, grunnlagt i 1970, er i stor grad kjent i hele skjønnhetsindustrien for banebrytende lasere og lys-basert teknologi for estetiske behandlinger. Lasere behandle en rekke forhold, alt fra kviser og akne arr til laser tatovering fjerning. Som det første selskapet til å utvikle en vaskulær lesjon behandling for barn, har det også skapt behandlinger for å minske arr, fjerne vorter, stram hud, fjerne hår og redusere forekomsten av årer. Den har en lang utvalg av lys-baserte enheter, og bare sine lasere har Dynamic Cooling Device (DCD), som er utformet for å beskytte huden, forbedre pasientkomfort og redusere nedetid.

Akne og akne arr

Laser behandlinger for akne ta en to-gangers tilnærming: den første sender lav intensitet energi i form av en lysstråle dypt under huden for å drepe bakterier og å krympe talgkjertler, kjertler som produserer olje; og den andre er en laserbehandling behandling som fjerner den epidermale lag av huden, for å redusere akne arr. Kliniske resultater indikerer at laserterapi fungerer godt for 70 til 90 prosent av mild til moderat akne tilfeller. Den Candela Corporation utviklet smoothbeam diodelaser spesifikt mot talgkjertlene og stimulerer kroppens naturlige kollagen for å glatte akne arr uten peeling.

Hårfjerning

Laser hårfjerning av en lys-basert enhet fungerer ved hjelp av pulserende, laser energi til å målrette melanin, pigment i håret. Det sender energi direkte inn i hårsekken, effektivt ødelegge de aktive follikler, men ikke de inaktive. Dette er grunnen til at flere økter er nødvendig - å ødelegge all uønsket hår, som håret vokser i sykluser. I Candela laser lineup, lasere som brukes mest for hårfjerning er GentleLASE og GentleYAG. Begge er langpulserende lasere som beskytter huden med Dynamic Cooling Device, men GentleYAG sies å fungere spesielt godt på mørkere hudtoner.

Wrinkle Reduction

En laser er brukt i rynke reduksjon ved å sende en stråle av lys rett gjennom epidermis til det dermale laget til å stimulere kollagen, rekonfigurere hudvev ved å glatte ut daler og topper, og tykkere lærhudlaget med pulserende laser varme. Denne ikke-invasiv behandling har revolusjonert skjønnhet og hudpleie, spesielt på grunn av det faktum at det ikke er noen dødtid. Fine linjer og rynker er myknet, blemishes er redusert og slapp hud strammes. Den Candela laser smoothbeam brukes til å målrette fine linjer rundt øynene, mens GentleYAG reduserer rynker og strammer huden.

Vaskulær og pigmentflekker

Vaskulære lesjoner er forårsaket av synlige blodkar som enten forstørret eller ødelagt, og ofte vises på hake, nese og kinn. Lasere behandle blodårene ved hjelp av lysenergi til varme dem opp, et begrep som er kjent som termisk ødeleggelse. Pigmentflekker er fargede lesjoner, som fregner, føflekker og solflekker - de blir behandlet på samme måte som vaskulære lesjoner. Den Candela laser som brukes mest i behandling av lesjoner er VBeam Perfecta, som bruker mikropulsenergi for å bryte opp og pigmenterte vaskulære lesjoner av alle forskjellige størrelser.

Tattoo Removal

Laser behandlinger for fjerning tatovering virker på samme måte som å fjerne pigmenterte lesjoner - den pulserende lysenergi går dypt inn i huden for å bryte opp farget pigment. Gjennom post-op helbredelsesprosessen, kroppen ytterligere absorberer og bryter opp pigmentet, men ofte flere økter er nødvendig for å fullt ut fjerne tatoveringen. Den Candela laser mest brukt for tatovering fjerning kalles Alex TriVantage: a Q-switched laser med en pulsvarighet som varer lenger enn de fleste lasere, og er den foretrukne laser for tatovering fjerning. Den har forskjellige bølgelengder, som kan brukes for å kunne fjerne tatoveringer av det meste blå, mørk rød og svart blekk. Selv om laser blekner tatovering pigment uten å skade omkringliggende hud, er fullstendig fjerning anses sjeldne.