Digidexo.com

Hvordan Design en Athletic Training Facility

Hvordan Design en Athletic Training Facility


Treningssentre blir stadig mer populært som folk betaler mer oppmerksomhet til deres egnethet nivåer. Hvis du bor i byen, kan det være vanskelig å komme i trening gjennom løping eller sykling. Hvis du også har en hektisk og travel livsstil, så du kanskje ikke har tid til en kommersiell helsestudio. Heldigvis kan du få samme type trening fra et hjem gym.

Hvordan Design en Athletic Training Facility

•  Vurdere kostnadene. Opprette et treningsstudio i hjemmet er ikke en komplisert prosess, men du må finne ut om du er i stand til å gjøre det fra et finansielt ståsted. Bortsett fra å gjøre plass, vil du også trenger å faktor i prisen på treningsutstyr. Med mindre du har mange vinduer, er en air condition-systemet også nødvendig.

Vurdere å ansette profesjonell hjelp for de vanskelige design jobber. Selv om du kan være i stand til å gjøre jobben selv, vil en profesjonell gjøre oppgaven mye enklere og raskere.

•  Beregn Plassen som kreves for treningsutstyr. Plass er det største problemet for små treningssentre, så anslå størrelsen på rommet før du kjøper noen maskiner. En ideell, vil være minst 120 kvadratmeter. Også ta hensyn til takhøyden fordi noen maskiner er svært høye. Hvis gulvet er tre, kan det være lurt å legge teppe over det for å hindre at området fra å bli skadet eller ripete.

Legg litt variasjon til treningsstudio. Variasjon er nøkkelen til resultater. Du bør ha utstyr som kan jobbe hver eneste område av kroppen din. Noen eksempler vil inneholde en tredemølle, trimsykkel, benkpress maskin, vekt benk og manualer. Hvis du ikke har råd til omfattende utstyr for overkroppen, kjøpe et sett med manualer vil garantere de samme resultatene. Manualer er perfekt for en personlig trening anlegget fordi de er små og enkle å bruke. De er også mye billigere enn store maskiner.