Digidexo.com

Korte treningsprogrammer å miste vekt

En studie i Journal of American College of Nutrition i 2001, av W. Daniel Schmidt, Craig J. Biwer og Linda K. Kalscheuer, antyder at å skaffe korte perioder med aerobic trening (tre 10-minutters økter eller to 15-minutters økter ) har de samme fordelene som lengre økter med trening (en enkelt 30-minutters økt). Full øvelse i flere korte økter i løpet av dagen er lettere for mange å passe inn i planene sine.

Begynnelsen av en øvelse

Før du starter et treningsprogram, diskutere planen med legen din. Pasienter med eksisterende forhold kan være nødvendig å gjøre justeringer eller begynne langsomt, som anbefalt av lege. Begynn aerob trening sakte og forsiktig, økende intensitet som du blir vant til øvelsen. Velg aerobic øvelser som er tiltalende og moro for deg og som passer godt innenfor din livsstil. Øvelser som gåing og løping krever ikke annet utstyr enn god kvalitet atletisk sko. Andre aktiviteter som ski, sykling og roing er gode former for aerob trening, men de krever spesialutstyr og steder. Svømming kan også være en aerobic trening som er lett på leddene for de med leddsmerter, ifølge Mayo Clinic.

Korte treningsprogrammer å miste vekt

Pass på å varme opp og strekke før hver kort økt mosjon. En kort treningsprogram kan være ferdig i to 15-minutters økter eller tre 10-minutters økter i løpet av dagen. Målet er å få totalt 30 minutter aerob trening hver dag.

Velg en aerobic trening som kan gjennomføres i korte intervaller i løpet av dagen og en som er lett oppnåelig for din livsstil. For eksempel kan gang være et godt valg hvis det er lett for deg å gjøre i morgen, på lunsj pause og om kvelden. Du kan også velge å gjøre forskjellige typer aerob trening, som å gå i morgen, svømming midt på dagen og sykling i kveld. Små pakker med øvelsen kan passe inn i normale daglige ærend ved å parkere lenger unna på destinasjoner, og ta trappene i stedet for heis.

Når du bruker et kort treningsprogram, hvile i fire timer mellom treningsøkter. En prøve programmet kan omfatte rask gange i 15 minutter ved 7 am, en 10 minutters kjøre på middag og deretter en annen rask 10 minutters gange til 17:00 For ytterligere å forbedre vekttap, følger en sunn, lav kalori diett og drikke tilstrekkelig vann gjennom hele dag.