Digidexo.com

Hvordan gjør jeg kosthold med juice?

Hvordan gjør jeg kosthold med juice?


Fasting er en gammel stil med slanking som har blitt gjenoppfunnet. I det siste, faster besto av bare vann, buljong eller klar te. I dag har faste blitt en sunn måte å rense kroppen for giftstoffer, og å miste vekt er en ekstra fordel. Gjennomsnittlig vekttap rapportert av noen fasters er en eller to pounds per dag. Det anbefales å drikke åtte glass vann i tillegg til de fem på seks glass juice daglig for å holde kroppen godt hydrert. Kjendiser har også oppdaget fordelene med juice fasting å miste overflødig vekt etter en filmrolle.

Hvordan gjør jeg kosthold med juice?

Se legen din. Hvis du har noen helseproblemer som diabetes, høyt blodtrykk eller lavt blodsukker, bør du rådføre deg med legen din før du starter en juice raskt. Det anbefales for alle, uavhengig av helse, for å få hans legens tillatelse før du starter en diett eller treningsprogram. Juice fasting er tryggere enn vann fasting og regnes som trygt når utført under tilsyn av lege. Det er ingen absolutt frist for juice fasting, men ta kontakt med legen din om hva som er trygt for deg. Tre dager er anbefalt i utgangspunktet, med lengre perioder i henhold til helsepersonell autorisasjon.

Bli kvitt fristelser. Den vanskeligste delen om slanking er å ha fristende mat i huset. Legge all junk food og snacks i en boks og lagre bort i et skap der det ikke vil bli sett eller gi den bort til din lokale mat pantry. Uansett om du faster for et par dager eller en uke, cookies og andre sukkerholdige eller salt snacks kan raskt sabotere din vekt-tap innsats.

Kjøp en juicer eller blender. Juicers kan være ganske dyrt med de beste modellene koster $ 120 eller mer. Hvis budsjettet ikke tillater det, er det nest beste en blender. Frukt og grønnsaker må kuttes i biter og most. Sil gjennom en sil før du drikker. Oppbevare fersk juice i kjøleskapet, men konsumere det innen et par timer for å beholde vitaminer og næringsstoffer.

Kjøp fersk, økologiske råvarer fra din lokale bondens marked eller supermarked. Butikker som Sunflower Market, Whole Foods og Wild Oats bære økologisk frukt og grønnsaker, samt mange andre sunne matvarer.

drikke fem seks glass juice per dag. En porsjon er seks til åtte gram av juice. Spre det ut over dagen som seks måltider: frokost, midt på dagen snack, lunsj, ettermiddags snacks, middag og kveldsmat. Husk de åtte glass vann i tillegg til juice. Dette vil holde deg fra å bli for sulten, noe som kan friste deg til å jukse.

Få moderat trening. En daglig spasertur på 15 minutter er bra for hjertet, og vil ikke gjøre deg ør. Dette er ikke tiden for en anstrengende øvelse rutine, men vandre rundt på kjøpesenteret, i parken eller på matbutikken vil gjøre underverker for din hjerte-systemet og hjelp i vekttap også.

Hint

  • Juice faster avgifte systemet og hjelpe på fordøyelsen. En rask bør aldri brukes i lange perioder uten legens tillatelse.