Digidexo.com

Strawberry Diet

Strawberry Diet


Den jordbær diett har blitt populært på 2000-tallet med kjendisfans som Victoria Beckham og Britney Spears all hopping på bandwagon. I 2004 britiske Daily Mail avisen rapporterte at Posh Spice var bare å spise jordbær. "Hun ... vender seg bort alle de flotte frokoster og salater som alle andre stikkes inn. Fleste dagene har hun bare ett måltid, og det er jordbær," avisen siterte en observatør som sier.
Den jordbær kosten kan brukes som en måte for å oppnå hurtig vekttap og som en langsommere, sunnere diett i forbindelse med andre matvarer.

Næringsinnhold

Ifølge kvinnens Passions nettsted, jordbær sies å bidra til å styrke immunforsvaret, stoffskiftet, kardiovaskulære systemet og selv gi ansiktet og kroppen med en anti-aging økning av næringsstoffer. Jordbær inneholder disse vitaminer og mineraler: kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, natrium, sink, kobber, mangan, selen, vitamin C, tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyre, vitamin B6, vitamin B12, folat, vitamin A, vitamin E, så vel som 18 aminosyrer, etter frukten sider nettside.

Long-Term Vekttap Diet

Et sunt vekttap diett innebærer å kombinere jordbær med en diett av fisk og grønnsaker. Du kan enten følge en streng diett plan eller lage dine egne oppskrifter som du gå langs. Great Home Remedies.com anbefaler at du oppretter måltider med jordbær som hovedingrediens. For eksempel kan du ha jordbær med asparges, kylling eller yoghurt.

Strawberry Diet Plan

Great Home Remedies.com inneholder noen diett plan anbefalinger:
Frokost: Jordbær med enten et kokt egg, havregryn, yoghurt eller et glass lettmelk.
Brunch: Cheese sandwich.
Lunsj: Grønnsakssuppe, kylling eller fisk med salat og en skål med jordbær til dessert.
Snack: Jordbær med gelé eller sukker.
Middag: En jordbær fruktsalat med grillet tofu.
Seng tid snack: Lav-fett yoghurt.

Britneys Strawberry Diet Plan

Ifølge PopDirt.com, Britney bedt om følgende jordbær måltid på en British Airways fly fra London til Los Angeles: Strawberry yoghurt, jordbær tallerken, jordbær dessert og en jordbær urtete. En passasjer reporter i Storbritannias Sunday Mirror avisen rapporterte at "Hennes 15-plus entourage gjort slikt oppstyr om det jeg begynte å lure på om Britney folk visste noe om jordbær jeg ikke gjorde det."

Strawberry Fast

En to-eller tre-dagers detox diett på bare jordbær er også kjent som et jordbær fort. Denne konsentrert tilførsel av jordbærene 'vitaminer og mineraler kan stimulere fordøyelseskanalen og forynge kroppen din, men vil også frata deg andre viktige næringsstoffer hvis utført for lenge.