Digidexo.com

Hvordan bryte Få & Stalls på HCG

Hvordan bryte Få & Stalls på HCG


The Human choriongonadotropin (HCG) diett har brukerne ta et hormon forbundet med graviditet for å gå ned i vekt. HCG hormon omdanner fett til energi i stedet for å lagre den i hofter, mage, lår og ansikt fordi gravide kvinner trenger mer energi i dag heller enn å spare den for fremtiden. Ifølge HCG guru, Dr. ATW Simeons, dette gjør det lettere å gå ned i vekt uten å trene så mye og uten å endre dine spisevaner så mye.

Vekt gevinster og platåer kan skje, skjønt. Det er imidlertid noen få måter å håndtere disse og holde vekttap konsekvent.

Hvordan bryte Få & Stalls på HCG

•  Vær tålmodig. HCG er ikke særlig jevn. Snarere vil brukerne stall for en liten stund, deretter raskt ned i vekt. Følg dine vaner for et par uker før du gjør noen drastiske endringer.

Hold en food journal. Dette vil tillate deg å kontrastere de periodene du er økende eller steiler med perioder når du ikke er, og isolere den eksakte endringer.

Drikk mye vann. Kroppen din trenger vann for å fungere, spesielt på HCG. Hvis du ikke drikker nok, vil du beholde den, og det faktum at det veier mer enn fett vil føre til en gevinst.

Sørg for at du spiser nok. Igjen, dette er en sak for maten journal. Hvis du ikke er forbruker nok kalorier, vil kroppen prøve å kompensere ved å lagre hva det blir så fett.

Purge stress fra livet ditt. Stressende hendelser gjøre kroppen produserer kortisol, som er assosiert med vektøkning. Så, hvis du følger dietten riktig, bør du enten prøve å være rolig og håndtere stress bedre eller gjøre ditt beste for å eliminere stressende stimuli fra livet ditt.