Digidexo.com

De beste fast dietter for Kvinner

Kvinner har ofte en vanskeligere tid å miste vekt enn menn. Genetikk gjør kvinner disponert for å lagre fett, der menn er predisponert for å bygge muskler. Mens miste vekt raskt kan være tiltalende, er rask virkelig et relativt begrep når det kommer til vekttap. Vedta en kjepphest kosthold kan føre til raskt vekttap i utgangspunktet, men det er urealistisk å holde fast ved at kosthold for resten av livet ditt. Den mest effektive måten å gå ned i vekt er med et balansert kosthold og regelmessig mosjon.

Diet

Telle kalorier og samtidig opprettholde en balansert diett er en livsstilsendring, i stedet for en diett. Tanken på å være på en diett har negative konnotasjoner og ofte gjør kvinner ønsker å spise mer enn de normalt ville, fordi de blir fiksert på mat.

Start med å telle kalorier. Beregn dine caloric behov ved hjelp av nettsteder som http://calorieneedscalculator.com . Opprette et diagram eller en food journal er den beste måten å holde orden på kostholdet ditt. Det kan også hjelpe deg med å spore dine krav og lære å overvinne dem. Kvinner er mer sannsynlig å oppleve emosjonelle spise og sterke cravings. Sporing av kalorier gir deg også fleksibilitet til å spise hva du vil så lenge du kontrollere porsjonene. Bagging din favoritt snack mat i en porsjon containere er en fin måte å nyte din favoritt snacks uten overspising.

Mens styring av delene er en essensiell del av vekttap, er en balansert diett er nødvendig for en del av en sunn livsstil. Som du mestrer del kontroll, begynner å balansere din diett med USDA mat pyramide. Den balansert kosthold strekes av USDA fokuserer på frukt, grønnsaker, hele korn med færre porsjoner av kjøtt og meieriprodukter (se referanser 1).

Trening

Trening er en viktig del av vekttap. For å slippe disse kjolestørrelse, må du forbrenne mer kalorier enn du tar inn. Konsekvent trening er like viktig som en konsekvent diett, som betyr at du bør også vurdere det en livsstilsendring.

Å være aktiv kan være svært ubehagelig hvis du utfører en aktivitet du ikke liker. Shoppe rundt for en kardiovaskulær aktivitet som passer deg. Kondisjonstrening forbrenner ekstra fett kvinner har en tendens til å bære i magen, lår og setemuskler, uten å bygge for mye ekstra muskler.

Den enkleste måten å holde seg aktiv, er å gjøre noe du liker. Hvis du hater gym, prøve sykling, svømming eller dans. Sett realistiske mål når det gjelder trening. Hvis du aldri har utøvd regelmessig, begynne langsomt. Overexerting selv kan belastningen kroppen din og holde deg fra å trene flere dager, noe som er mot sin hensikt. Dessuten vil sette oppnåelige mål tjene som motivasjon.

Advarsel

Det er alltid lurt å rådføre seg med helsepersonell før du gjør store endringer i livsstil. Maten pyramiden er en generell veiledning for et balansert kosthold; legen er kjent med dine diettbehov, mangler og fysiske evner. Samarbeid med helsepersonell i din innsats for å miste vekt raskt, effektivt og på den sunneste måten mulig.