Digidexo.com

Hvordan kontrollere høyt blodtrykk

Hvordan kontrollere høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk er en av de mest vanlige sykdommer blant voksne dag. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer fra alder til livsstil til familien, men å kontrollere det er overkommelig. Kontrollere høyt blodtrykk kan tillate deg å leve et mer aktivt og sunnere liv. Følg disse tipsene for å kontrollere høyt blodtrykk.

Hvordan kontrollere høyt blodtrykk

•  Lytt til legen din. Følg alle instruksjonene som legen gir deg i forhold til å redusere og kontrollere stress nivå. Lag avtaler for helsesjekk med legen din regelmessig, og bruke disse avtaler som en mulighet til å følge utviklingen din og gjøre endringer i din diett, hvis det er nødvendig.

Ta alle medisiner som anvist. Det finnes mange forskjellige typer reseptbelagte medisiner utviklet for å hjelpe deg å holde blodtrykket under kontroll, og du og du lege kan avgjøre om du legger en av disse medikamentene til din daglige rutine vil være fordelaktig. Hvis så, ta medisiner daglig som instruert. Ikke slutt å ta den, og holde oversikt over dine reseptbelagte påfyll å unngå å gå tom.

•  Tren regelmessig. Leve en aktiv livsstil er en av de største skritt mot å senke høyt blodtrykk, og selv om du har begrenset tid eller fysisk mobilitet, er det en rekke øvelser og aktiviteter som kan holde deg i form og bevegelige og hjelpe ditt hjerte fungere skikkelig. Diskuter utøve opsjoner med legen din, eller ta kontakt med et lokalt sykehus eller helsestasjon for ideer.

Spis riktig. Fortsatt forpliktet til å overvåke din salt og alkohol inntak, og spise masse sunn mat. Lær om mettet fett og umettet fett og mat som er høy i natrium og konserveringsmidler. Hvis du finner ut at du har problemer med å kontrollere cravings eller spise riktig, spør legen din om en henvisning til en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog som kan hjelpe deg.

Opprettholde en sunn vekt. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hva en sunn vekt for din høyde, bygge og alder bør være. Bruk denne vekten som målet ditt, og gjøre det et mål å komme dit og bo der.

Ta det med ro. Unngå stress og senke daglige stressnivå kan spille en stor rolle i å senke blodtrykket og holde den på et konsistent nivå. Det er mulig å redusere individuelle stressnivået bare ved å gjøre noen grunnleggende endringer i livsstil. Hvis du er ansatt i en høy-stress jobb, bør du vurdere en yrkesmessig endring eller senke antall timer du jobber en uke. Prøv noen alternative alternativer, for eksempel yoga, for å oppveie den daglige stresset påført av jobb og familie forpliktelser.

•  Stay begått. Når du har begynt å se resultater og blodtrykket er under kontroll, fortsetter å gjøre de tingene du har gjort for å senke den. Bare ditt engasjement for en sunn og aktiv livsstil kan holde blodtrykket kontrolleres og hjertet sunt.