Digidexo.com

Hvordan krympe huden etter vekttap

Vekttap er ofte et løft til din tillit, men løs hud kan være et problematisk resultat. Alder, genetikk og hvor raskt vekten ble tapt kan ha en innvirkning på hvordan løse huden din vil være etter vekttap. Generelt er yngre mennesker har mer elastisitet og kollagen i huden, som gjør det spretter tilbake raskere. Når vekten er tapt raskt, er det mer av en mulighet for å få løs hud, siden huden ikke har tid til å tilpasse seg. Den beste måten å krympe huden etter vekttap er å være tålmodig og gi næring til huden din fra innsiden og ut.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Hvordan krympe huden etter vekttap

•  Hold deg hydrert. Hud som er dehydrert er mindre elastisk og spenstig. Å drikke minst åtte glass vann per dag vil holde huden smidig og øke elastisiteten. Dette vil hjelpe til med huden din krymper etter vekttap. Te kan telles det daglige vanninntaket så lenge det er koffein-fri.

Beskytt huden din med solkrem. Skade på huden fra soleksponering er også taxing til hudens elastisitet. For å beskytte huden din, bruke solkrem med minimum SPF 15 hver eneste dag. Dette er viktig selv om du ikke har brukt mye tid utenfor.

fast hud med tørr hud børsting. Ved å fremme sirkulasjon og Fornyelse av nervesystemet, huden din vil stramme. Bruk en stor kropp pensel og børste huden med lange, sirkulære bevegelser. Begynn ved føttene og jobb deg oppover. Dette bør gjøres en gang per dag. Vær spesielt oppmerksom på de områdene som av kroppen som har mest løs hud.

Hold huden fuktig. Bruk fuktighetskrem på huden din hver dag, minst en gang per dag. De fleste kremer vil utføre omtrent det samme. Hvis mulig, bruk en body lotion eller olje som inneholder vitamin E, som vil forbedre den generelle helsen og utseendet på huden din.

Løft vekter. Per Cedric Bryant, Ph.D., bygger vekttrening muskler under huden, noe som vil redusere løs og slapp hud. Som en ekstra fordel, vil huden jevnere. Løft vekter to til tre dager per uke. Hvis du er ny til vekttrening, kan det være nyttig å leie en personlig trener til å jobbe med deg.