Digidexo.com

Fat fjerning Metoder

Fat fjerning Metoder


Ifølge Verdens helseorganisasjon, har fedme nådd epidemiske proporsjoner globalt. Mer enn én milliard voksne overvektige, og minst 300 millioner av dem er klinisk overvektige. Fedme, et overskudd opphopning av kroppsfett, kan føre til alvorlige problemer som hjertesykdommer, diabetes og høyt blodtrykk. Mange mennesker har ikke evnen til å gå ned i vekt ved å gjøre endringer i livsstil gjennom kosthold og mosjon, og melde deg på en raskere måte å redusere fett.

Mesotherapy

Mesoterapi er en cellulitt reduksjon terapi som involverer injisere farmasøytiske midler under huden din. En formel som inneholder vitaminer, aminosyrer, mineraler og andre stoffer administreres direkte til berørte områder, for rask absorpsjon inn i huden din. Behandlingen sies å smelte bort fanget fettansamlinger under huden din. Mesoterapi er en populær behandling for å fjerne cellulitt og lokalisert fett innskudd og er også ansett for å ha noen anti-aging effekter.

Kirurgiske prosedyrer

Mange kirurgiske prosedyrer er blitt utviklet for å oppnå vekttap.

"Restriktive '' prosedyrer innebære å gjøre magen mindre å skape en følelse av fylde og begrense matforbruk. Lap band kirurgi er en slik prosedyre, der en justerbar enheten er montert rundt magen for å kontrollere kaloriinntaket.

Gastrisk bypass er en behandling som omdirigerer fordøyelseskanalen, utenom magen og sende mat direkte til tynntarmen, noe som begrenser kalori absorpsjon.

Gastroplasty er et kirurgisk inngrep der magen er sutureres eller stiftes for å begrense inntak av store mengder mat.

Konsultere med en bariatric kirurg før du velger noen av disse kirurgiske prosedyrer.

Fettsuging og lypolysis

Tradisjonell fettsuging innebærer å sette inn et fleksibelt rør under huden for å fjerne overflødig kroppsfett gjennom sugekraft. Dette regnes som en kirurgisk prosedyre. Fettsuging typisk rettet mot områder som hake, rygg, bryst, mage og lår. Selv om fettsuging effektivt fjerner lokaliserte fettansamlinger, denne behandlingen er ikke ment for svært overvektige mennesker. Fettsuging kan ikke utføres hvis du er svært overvektig, har hjertelidelser eller en historie med blodpropp. Løs hud kan se verre etter fettsuging.
Nyere laser-assistert fettsuging behandlinger har blitt utviklet for å gi tryggere fett fjerning.
Laser lipolyse behandlinger fjerne overflødig fett ved å sette inn en fiber laser til målet fettlagre, smelte dem.

Ikke-invasive metoder

En rekke ikke-invasive behandlinger har blitt utviklet for å redusere kroppsfett uten å kutte huden. Lasere, er ultralyd eller radiofrekvensenergi som brukes til å levere energi til kollagen og fettceller i huden, stimulere foryngelse og "smelter bort" kroppsfett. Kjente behandlinger av denne typen omfatter Thermage, Cryolipolysis, LipoSonix, UItraShape og VelaShape. Mange av disse behandlingene var fortsatt under utvikling i 2010 og ennå ikke godkjent av Food and Drug Administration. Selv om ikke-invasive prosedyrer kan behandle problemområder veldig effektivt, de fleste bare klarer å krympe fettceller uten å ødelegge dem. Med tiden fettcellene vil fylle opp igjen, spesielt når du opp i vekt. Vedlikehold behandlinger og endringer i livsstil er nødvendig for å oppnå varige resultater.