Digidexo.com

Glucosamine chondroitin sulfate bivirkninger

Glucosamine chondroitin sulfate bivirkninger


Tar glukosamin chondroitin sulfate kan hjelpe med slitasjegikt og mange andre bein og muskelsykdommer (og den er tilgjengelig for både mennesker og dyr). Men, før du begynner å bruke kosttilskudd, lære om mulige bivirkninger, for eksempel gastrointestinale ubehag og endringer i blodsukkeret.

Tarm Ubehag

Den mest rapporterte bivirkning av å ta glukosamin chondroitin sulfate er gastrointestinale relaterte, inkludert diaré, dårlig fordøyelse, halsbrann, oppblåsthet, magesmerter, endringer i matlyst og kvalme. Mange av disse symptomene er lindret i det minste delvis ved å ta glukosamin chondroitin sulfat med et måltid.

Diabetes Komplikasjoner

Ifølge rapporter fra Mayo Clinic, er usikker på effekten av glukosamin chondroitin sulfate på blodsukkeret. Hos dyr har det en glukosesenkende effekt, så det er presumable at blodsukkeret i folk kunne også endres. For diabetikere, er ekstra overvåkning av glukosenivåene angitt, og bruk av dette tillegget bør overvåkes av en lege. Hypoglycemics bør også være forsiktig med deres blod sukker nivå.

Hjerte og blod

Glucosamine chondroitin sulfate er svært høy i natrium slik at de med hjertesykdom og er på lav natrium dietter bør sjekke med en lege før du legger glukosamin chondroitin sulfate til sine dietter. Personer med blødningsforstyrrelser bør være klar over at dette kosttilskuddet kan også tynne blodet.

Allergi

Personer med allergi mot skalldyr bør utvise forsiktighet når du tar glukosamin chondroitin sulfate som er laget av skjell. Det er kontrovers på allergisk potensiale av glukosamin chondroitin sulfat, som er avledet fra karbohydrat i skjell, som allergiske reaksjoner forårsaket av proteiner i skjell. Som med alle medikamenter er det en mulighet for allergisk reaksjon eller følsomhet.

Øyne

Hos hunder er det en økt risiko for grå stær. Dette kan også være forbundet med en alder på dyret eller pasienten tar glukosamin chondroitin sulfat, ikke på grunn av tillegget i seg selv. Hvis du tar glukosamin chondroitin sulfate, være oppmerksom på eventuelle endringer i synet eller trykk i øyet.

Barn, gravide eller ammende mødre

FDA regulerer ikke glukosamin chondroitin sulfate, som det er et kosttilskudd ikke en foreskrevet medisiner i USA. Testing på glukosamin chondroitin sulfate utskilles i morsmelk har ikke blitt gjort, og dens effekt på ufødte fostre er ikke evaluert. Glucosamine chondroitin sulfate er ikke foreslått for bruk hos barn på grunn av begrenset testing gjort.

Andre sjeldne bivirkninger

Det har vært svært sjeldne rapporter om farlige bivirkninger som leverbetennelse, immunsystemendringer, interstitiell nefritt, nedsatt nyrefunksjon og hepatitt. Før du starter noen medisiner eller kosttilskudd, bør du kontakte fastlegen din, og sjekk for legemiddelinteraksjoner med din nåværende resepter.