Digidexo.com

L-ornithine bivirkninger

L-Ornithine er en aminosyre som ofte brukes av kroppsbyggere og fitnessentusiaster å produsere Human Growth Hormone (HGH) fra hypofysen. L-Ornitin supplementation er ment å hjelpe til med produksjonen av urea som er nødvendig for kroppen avgiftning formål. Fordi L-Ornithine hjelper frigjøre HGH hormoner, kan det hjelpe kroppen med metabolismen av fett og celle foryngelse. En kombinasjon av aminosyrene L-Ornithin og L-arginin har vist seg å bidra til økt muskelstyrke.

Formål

Fordi L-Ornitin bistår i produksjon av humant veksthormon, er det tatt å få muskelmasse av mange kroppsbyggere. Denne aminosyren er også nyttig i sårheling og kollagenproduksjonen på grunn av avgiftning egenskapene den oppmuntrer og økt proteinsyntese. L-Ornithine er oftest kombinert med Arginine for sine synergis egenskaper.

Arginin

Arginin er en aminosyre som produseres av kroppen, og blir brukt til å fjerne hoveddelen av giftige oppbygging av ammoniakk. Ifølge Mayo Clinic, hjelper L-Arginin legemet for å skape urea, som bærer avfallet ut av kroppen. På grunn av protein bygningen virkningene av arginin, blir det ofte brukt som et supplement av kroppsbyggere, og kan også være nyttige i å fremme sårheling. I tillegg hjelper det kreatin, noe som øker veksten hormonnivået i kroppen til å lage. HGH bidrar til å regulere immunforsvaret og hjelpemidler i muskel bygging og økt benmasse.

L-Ornithine

L-Ornitin forbrenner for å danne arginin og bistår i produksjonen av urea. Dette øker kroppens evne til å fjerne avfall. L-Ornithine og Arginine arbeide sammen i synergi for å øke proteinsyntesen og til slutt muskelvekst. Denne aminosyren er nødvendig for metabolske funksjoner og avgiftning formål. Det bidrar også til utgivelsen av HGH av hypofysen.

HGH

Menneskelige veksthormoner topp under våre tenårene og deretter begynne å falle av. Reproduksjon og frigjøring av veksthormon i kroppen er ansvarlig for kollagen reproduksjon og cellefornyelsen. Ved hjelp av L-Ornithine og Arginine bidra til økt produksjon av HGH i blodet som kan ha anti-aging effekt. Det er imidlertid en risiko for at legemet vil slutte å produsere dette hormonet naturlig. Dette kan føre til at hypofysen til å helt slutte å fungere. Det er også bivirkninger med overproduksjon av HGH som leddsmerter, høyt blodtrykk og insulinresistens.

Rensing

L-Ornitin blir også brukt til å assistere i leveren og galleblæren rensing fordi den bidrar til å produsere urea som brukes til å spyle giftige stoffer ut av leveren. På grunn av de avgiftningsegenskaper av aminosyren det er tenkt å redusere forekomsten av gallestein og levergiftstoffer.

Diet

L-Ornithine regnes som en ikke-essensiell aminosyre og folk flest får nok uten tilskudd, selv om noen tout anti-aging egenskaper som er mulig ved å inkludere kosttilskudd i en diett plan. L-Ornithine kan oppnås gjennom en diett rik på kjøtt, meieriprodukter, fisk og egg. Kosttilskudd som inneholder både L-Orithine og Arginine er tilgjengelig over disk.

Bivirkninger

L-Ornithine og L-Arginine kan forårsake hyppigere tilbakefall av herpes utbrudd. I tillegg er det en kobling mellom psykotiske episoder og et økt inntak av både L-Ornitin og L-arginin. L-Ornitin kan også forårsake en økning i uønskede effekter av diabetes. I tillegg er bruken av aminosyren økt gastrointestinal distress.When disse amino-syrer arbeid for å skape HGH bivirkningene kan inkludere overdreven ansikts benvekst og misdannelse, felles hevelse og hypofysen funksjonsfeil.