Digidexo.com

Hvorfor kan ikke hår vokser ut igjen på Scar Tissue?

Hvorfor kan ikke hår vokser ut igjen på Scar Tissue?


Hårtap rammer menn og kvinner i alle aldre. I noen tilfeller er det mulig å oppmuntre håret til å vokse. Men hvis skallethet er forårsaket av arrvev, da håret kan ikke vokse tilbake.

Hårvekst

Hår vokser i et livsløps som følger tre stadier. Din hårsekken først vokser et hår, så kaster den, og deretter går sovende for en kort tid før du begynner veksten prosessen på nytt.

Scar Tissue

Når du er skadet, kan hårsekkene bli ødelagt sammen med hud vev. Når kroppen din skaper arrvev, er folliklene ikke erstattet i den. I fravær av follikler, kan håret ikke vokser ut igjen.

Betraktninger

Hvis arrene er små nok, og er omgitt av friskt vev, er det mulig at det ikke vil legge merke til det området hvor håret ikke vokser.

Kirurgiske alternativer

Hvis arrvev ikke dekker et stort område, kan en kirurg kunne fjerne det og sy sammen det omliggende friskt vev som har follikler vokser hår. Dette vil eliminere skallet flekk.

Andre alternativer

Fordi det er ingen hårsekkene til å stimulere, vil medisinen ikke hjelpe håret vokse på arrvev. Du kan skjule skallet oppdateringen ved hjelp av en parykk.