Digidexo.com

Hva er Halodrol?

Halodrol er et kosttilskudd tatt for å øke muskelmasse, energi, utholdenhet og aerob kapasitet. Den er produsert av Gaspari Nutrition av Lakewood, ble NJ Selskapet ble grunnlagt av bodybuilder Rich Gaspari og produserer en rekke kosttilskudd markedsføres for kroppsbyggere.

Effekter

Halodrol markedsføres som et hypertrofisk substans, det vil si et som utløser den raske vekst av muskler. Produktet lover også å redusere fettlagre, særlig rundt magen, og bemerker også at menn mellom 25 og 45 år som tar det kanskje merke en økning i libido. Halodrol markedsføres under den ekstra fordel at det øker muskel gevinst uten en økning i vannvekt.

Bruk

Halodrol kommer i en flytende gel kapsel form, med 60 i en pakke. Det må tas med vann enten tre ganger daglig, en kapsel på et tidspunkt, eller en gang daglig, tre kapsler om gangen. Produktet bør brukes for 6 til 12 uker av gangen, etterfulgt av en seks ukers pause.

Controversy

Halodrol flytende gels ble innledet av et Gaspari produkt som kalles Halodrol-50. Produktet ble trukket fra markedet etter at The Washington Post publiserte en historie i 2005 og sa at produktet inneholdt anabole steroider. En undersøkelse av Food and Drug Administration resulterte.

Advarsler

Halodrol er ikke anbefalt for personer med hjertesykdom, høyt blodtrykk, nyresykdom eller psykiatriske eller skjoldbrusk lidelser. Det anbefales kun for de 18 og eldre.

Idrettsutøvere som ønsker å ta Halodrol oppfordres til å fjerne bruken av produktet med sine styrende organer, ettersom det kan føre til svikt i en urin eller blod dopingtest.

Anmeldelser

Online vurderinger av produktet varierer sterkt, med noen brukere sier Halodrol hjulpet dem få muskler og økt ytelse raskt, og andre sier det var ingen merkbare resultater og bivirkninger som diaré.