Digidexo.com

Fedme behandling ved hjelp jujube

Jujube er en rød oval dato produsert av jujube treet. Jujube trær er innfødt til Kina og jujubes har blitt brukt i tradisjonell kinesisk urtemedisin for mer enn 2500 år. Toning magen chi er en av de mange fordeler knyttet til jujube. Dette gjør det til et gunstig supplement for folk som prøver å bekjempe fedme.

Jujube Fordeler

Jujubes har mye mer å tilby enn en hyggelig fruktig smak. De er også rike på næringsstoffer. Jujubes gi doser av vitaminer A, C og B2 samt kalsium, jern og fosfor. Europeerne har innarbeidet jujube i behandlinger for lunge og nyresykdommer, samt vurdert det en generell tonic for god helse. I tillegg: alderen jujube groper brukes for behandling av magesmerter og sår; jujube rot brukes for å fremme hårvekst og behandling av feber; frukten selv blir brukt for hoste og for å gjøre en tonic som kan tas for irritabilitet; og jujube bladene brukes for behandling av parasitter og tyfoidfeber og for å eliminere overflødig kroppsfett.

Jujube Forms

Hvis du er ute etter jujube kosttilskudd for å legge til kosthold, bør du være i stand til å finne de delene av jujube treet på noen helsekost eller vitamin butikker samt asiatiske markeder. Jujubes selges i tre forskjellige former. Jujube pulver og jujube ekstrakt er ideell for å legge til oppskrifter eller blande inn smoothies, men jujubes kan også kjøpes i en hel, tørket form. Når du kjøper hele jujubes, velger de som er små og har fast, rynkete hud. Andre deler av jujube treet, for eksempel blader og rot, selges separat. For anbefalte fedme behandling, vil du trenge bladene.

Jujube for fedme

Den anbefalte oppskrift for behandling av fedme med jujube er å plassere en håndfull av de jujube bladene i en kopp vann og tillate bladene å suge over natten. Drikk jujube permisjon-tilført vann neste morgen før du har hatt noe annet å spise eller drikke. Fortsett denne rutinen hver natt og dag i minst en måned. Det vil ta dette beløpet av tid til å legge merke til en endring. Jujube Leaves 'toning egenskaper bør tre i kraft, og du bør begynne å merke en mer tonet figur. Dette tonet figuren representerer en økning i muskel og en reduksjon i kroppsfett. Reduksjon av kroppsfett er en nøkkelkomponent i å eliminere fedme.