Digidexo.com

AIDS Conspiracy Theory

Det antas av noen folk at HIV er et menneskeskapt virus som ble sluppet ut i befolkningen til å drepe folk fra visse grupper. Viser imidlertid tilgjengelige bevis for at HIV dukket opp naturlig og har ikke blitt brukt som et våpen.

Gjerningsmenn

Som er vanlig i konspirasjonsteori samfunn, er personer som er ansatt av den amerikanske regjeringen innblandet i å ha laget og utgitt HIV.

Formål

AIDS konspirasjonsteoretikere tror at HIV er ment å drepe folk fra grupper regjeringen kan finne uønsket, inkludert homofile menn, svarte innvandrere, afroamerikanere og IV narkotikamisbrukere. Alle disse gruppene var sterkt påvirket av den første bølgen av AIDS-tilfeller og / eller er for tiden hardt rammet av epidemien.

Cure

En annen konspirasjonsteori hevder at det er en tilgjengelig kur eller vaksine for HIV, men at det blir holdt tilbake av myndighetene. Det er ingen bevis for at regjeringen holder tilbake en kur eller vaksine, og regjeringen oppdaterer rutinemessig informasjon om HIV / AIDS-forskning (se Ressurser nedenfor).

Origins

Selv om det tok litt tid å spore opprinnelsen til HIV, er det nå kjent at HIV utviklet seg naturlig fra simian immunsviktvirus som infiserer andre primater, ifølge Avert.org.

Første tilfellene

Konspirasjonsteorier fokuserer på USA. Imidlertid har tilfeller av HIV nå blitt identifisert med tilbakevirkende kraft i Afrika så tidlig som 1959, lenge før de første tilfellene av aids ble funnet i homofile menn og IV narkotikabrukere i Amerika.