Digidexo.com

Om Herbal Medicine

Urtemedisin er en type healing ved hjelp av planter og plantekilder til å behandle sykdom og skade i stedet for ved hjelp av moderne farmasøytiske legemidler. Ansett som et alternativ healing metode i USA i dag, har urtemedisin vært i bruk over hele verden i tusenvis av år.

Betydning

Urtemedisin og alternative healing er blitt mer populært på grunn av bekymring over umiddelbare og langsiktige bivirkninger ved bruk av legemidler. I de senere år har mange studier blitt gjennomført for å validere tradisjonelle bruk av urtemedisin.

Typer

De to mest populære typene er vestlig urtemedisin og kinesisk urtemedisin. Mens de ulike urter og planter som brukes i disse typer urtemedisin er svært forskjellige, de grunnleggende prinsippene for å bruke anlegget bestanddeler til å bistå i og fremskynde kroppens naturlige helbredende prosesser er de samme.

Fordeler

Mange urter inneholder vitaminer og mineraler, og brukes ikke bare som en kilde for medisinsk behandling, men også som en kilde for ernæring og en forebyggende av mange vanlige lidelser. Urtemedisin er ofte pakket som kosttilskudd som kan levere verdifulle næringsstoffer som trengs for sunn organfunksjon.

Funksjoner

Urtemedisin omfatter et stort antall plantedeler som blomster, blader og røtter for å produsere et bredt spekter av effekter, fra overordnede organ effekter som avslappende eller energigivende, til lokaliserte effekter som desinfisering sår eller lindre smerter og betennelser.

Advarsel

Noen urter kan ha sterke effekter på kroppen og organsystemer eller forårsake reaksjoner hos noen mennesker med følsomhet for plante allergener. Sjekk med legen din hvis du har noen bekymringer over sikkerheten til en urtemedisin eller hvis du planlegger å ta en bestemt urt over en lengre periode.