Digidexo.com

Overfør Faktorer og Tri-faktorer

Overfør Faktorer og Tri-faktorer


Originering av overføringsfaktor og tri-faktor forskning kan spores tilbake til arbeidet til Dr. H. Sherwood Lawrence i 1949. Dr. Lawrence oppdaget at immunforsvaret reaksjoner fra ett individ kan bli overført til en annen. Denne forskningen har blitt brukt av leger, farmasøytiske og ernæringsmessige supplement selskaper for å bistå i klientbehandling og forbedre effektiviteten.

Transfer Factor Beskrivelse

T-lymfocytter eller T-celler er en type hvite blodlegemer som spiller en viktig rolle i immunsystemresponser. Det finnes flere typer T-celler som tjener på regulatoriske, minne, cellegiften, hjelper og natural killer funksjoner. En T-celle kan kommunisere med andre T-celler i systemet for å overføre informasjon om bakterier, virus og tumorer som er truende kroppen. Informasjonen i T-celler kan tas fra ett individ og introdusert til en annen person til å hjelpe mottakeren bekjempe virus og bakterier som de har hatt noen tidligere erfaring. Denne responsen kan forebygge eller begrense varigheten sykdom.

Transfer Factor Kilder

Overføring faktorer, eller minner fra T-celler, er naturlig overført til barn med morsmelk samt blod som passerer gjennom morkaken og navlestrengen. Overføring faktorer kan også bli funnet i melk hos andre dyr og egg fra fugl. Disse overføring faktorer gi immunitet til avkommet til avkommet immunforsvar kan utvikle seg og lære hvordan du kan bekjempe infeksjoner på egen hånd.

Søknader

Omfattende studier har blitt gjennomført på bruken av overføring faktorer i medisin. Forskere har trukket de faktorer fra en rekke kilder for å inkludere bryst melk, blod, føtalt vev og eggeplomme. Disse faktorene er blitt funnet å være anvendbare i behandlingen av en rekke tilstander som innbefatter herpes, akutte infeksjoner hos barn, gjærinfeksjoner og kronisk tretthetssyndrom. Overføring faktorer har ikke vært gunstig i behandlingen av hepatitt, multippel sklerose, astma, vorter, ekstrem akne og de fleste kreftformer.

Tri-Factor

Tri-Factor er et produkt produsert av 4Life som kosttilskudd. Tillegget består av komponenter som stammer fra eggeplommer og ku råmelk. Disse komponenter kombineres med gelatin og malodextrin å bevare og stabilisere komponentene i en pilleform. Disse komponentene ble valgt på grunn av 4Life forskning indikerer tilstedeværelse av overføringsfaktorer og de mulige virkninger på immunsystemet helse, i henhold til produsenten.

Advarsler

The Federal Drug Administration har ikke sertifisert påstander 4Life i forhold til Tri-faktor. FDA har også utstedt en advarsel om disse produktene som spesifikt sier at formelen ikke er testet. Selskapet er ikke i stand til å si at produktet kan forebygge, diagnostisere, lindre, behandle eller kurere noen sykdom eller tilstand.