Digidexo.com

Mat du kan spise på Alli Diet

Den Alli diett er laget for alle som ønsker å få en etappe opp på deres nåværende kosthold og mosjon vanlig. Alli er en spesielt utformet pille brukt til å blokkere fett fra å bli fordøyd og forbrukes av kroppen. I stedet blir fettet skylles bort gjennom fordøyelseskanalen. Men selv med denne pillen, visse matvaregrupper anbefalt for Alli diett.

Frukt og Vegitables

All frukt og grønnsaker er tillatt når du er på Alli diett. Faktisk er de sterkt anbefalt. Ikke bare er disse mat lavt på fett og kalorier, men de er også stappfulle av vitaminer og andre næringsstoffer kroppen din trenger. Mengden av frukt og grønnsaker du spiser er ubegrenset og Alli diett anbefaler at du spiser disse på hvert måltid. Det tillegg, bør du snack på disse i stedet for typiske snack matvarer som chips.

Kjøtt

Kjøtt er helt greit når du er på Alli diett, så lenge du holder deg med magre stykker. Kylling og kalkun er de beste kjøtt du kan spise mens du er på diett fordi de har svært lite fett. Hvis du ønsker å spise storfekjøtt eller svinekjøtt sørg for å konsumere bare magert kjøtt. Hold deg unna bearbeidet storfekjøtt og svinekjøtt, fordi disse har en tendens til å være full av kalorier og fett. Hvis mens på Alli pille du spiser mye fett, vil pillen forsøke å blokkere alt, og du vil bli tvunget til å bruke badet ofte. I tillegg, når blokkerer fett, godt materiale som protein vil bli blokkert i tillegg, så mens du er ditching mye dårlige produkter, vil du også være å miste noe av det gode.

Brød og Dairy

Igjen, som kjøttet vil du ønsker å gå med et produkt som ikke er ekstremt behandlet. På grunn av dette vil du ønsker å holde deg unna hvitt brød. Ett hundre prosent hele hvete brød er ansett å være den beste og og du vil også føle fyldigere etter konsumere hvete brød, så vil du faktisk spiser mindre av det.
Som for meieriprodukter vil du ønsker å bruke lettmelk eller skummet melk produkter. For de fleste ost vil du ønsker å se etter en lav-fett etiketten. Dette igjen vil spare deg bryet med rushing til badet.

Snack Foods

Hvis det overhodet er mulig prøve å holde seg borte fra snack mat. Dette omfatter særlig potetgull og ost-baserte produkter (for eksempel ost puffs). Disse er lastet med kalorier og fett. Men hvis du må gå med en slags snack produkt, pretzels er generelt den tryggeste veddemålet, som de er vanligvis lav i fettinnhold. Men det er som regel et høyt natrium innhold, så prøv å begrense deg på snack.