Digidexo.com

Hva er behandlingen for Nummular Dermatitis?

Påvirker nesten to av 1000 amerikanere, er nummular dermatitt en utbredt hudsykdom. Preget av nummular eller myntformede lesjoner, er denne formen for eksem spesielt belastende og vanskelig å utrydde. Forandringene kan vises som rosa, røde eller brune merker og begynner som små prikker som utvider og vokse sammen til myntformede runde flekker. Selv vanskelig å overvinne, med riktig pleie, kan du finne lettelse og helbrede denne kløende eksem utslett.

Riktig Bading

Riktig bading er et avgjørende skritt i healing nummular dermatitt. Baths tatt for rensing formål bør involvere lunken å kjøle badevann, tas så raskt som mulig, og såpe bør brukes bare på sunn hud. Til hydrat huden etter badet, bør du søke fløte til alle berørte områdene umiddelbart etterpå. Baths tatt for helbredende formål, men bør tas hver kveld og siste 20 minutter. For dette badet, bruke tydelig, lunkent vann og ikke tørke av etterpå. I stedet gjelder resept-styrke steroid krem ​​eller vanlig vaselin til din våt hud for å forsegle i fuktighet, hydrat huden og redusere kløe.

Wet Wrap Treatment

For å utføre en våt wrap behandling, suge huden i lunkent vann i 10 minutter for å fullt dempe den. Deretter gjelder en generøs mengde vanlig vaselin eller steroid krem ​​til den berørte huden og pakk den godt i våte håndklær i én time. Under alvorlige flare-ups, kan denne prosessen gjentas fem ganger daglig og bruke vanlig vaselin eller vaselin.

Reduser Skin Betennelse

Det viktigste å huske på når man behandler nummular dermatitt er at huden bør holdes godt hydrert til enhver tid for å gro. Du bør prøve å redusere hud betennelse når det er mulig. Påfør aktuell steroid salve daglig i fuktig hud, bruk tjærepreparater og anvende aktuell immunmodulatorer å holde huden riktig hydrert hele dagen. Unngå varme bad, løstsittende klær og holde seg borte fra røykfylt branner. Bruk en luftfukter i ditt hjem for å legge fuktighet til luften. Søk råd hos en hudlege hvis tilstanden forverres eller ikke blir bedre i løpet av to ukers behandling.