Digidexo.com

Langtidseffekter av Plant Based Østrogen

Langtidseffekter av Plant Based Østrogen


Mange, også peri-menopausal og kvinner i overgangsalderen, har slått til alternative terapier for behandling av sine symptomer, inkludert hetetokter, nattesvette, søvnløshet og stress. Siden et betydelig antall kvinner er ikke lenger velger å ta hormonbehandling (HRT) på grunn av dens tilknyttede risiko, er det forståelig at de har slått til alternative former for behandling, inkludert å ta urter, som har østrogen egenskaper eller østrogen effekt. Vanligvis er dette en trygg tilnærming, men det er risiko, spesielt hvis du tar urter for en lang periode, og hvis du tar andre medisiner sammen med urter.

Betraktninger

Klaseormedrue er en populær urt selv om det har vært rapporter om at det kan føre til leversvikt hos kvinner. Det amerikanske National Institute of Health (NIH) gjorde en studie på klaseormedrue og konkluderte med at det ikke finnes tilstrekkelig bevis på dette tidspunkt å oppgi ettertrykkelig at klaseormedrue er årsaken til levertoksisitet. Det anbefales at klaseormedrue ikke tas for mer enn seks måneder. Videre, ikke ta det i det hele tatt hvis du er gravid eller ammende. Hvis du bestemmer deg for å bruke klaseormedrue, bør du ha leverfunksjonen overvåkes regelmessig.

Potensiell

Det var også bekymring for at klaseormedrue kan øke metastaser av brystkreftceller. American Association for Cancer Research rapporterer at det er ingen bevis på dette punktet at klaseormedrue stimulerer østrogenavhengige brystkjerteltumorer. Andre bekymringer om klaseormedrue er at det kan føre til en allergisk reaksjon på de som er allergisk mot buttercup familien. Klaseormedrue inneholder også salisylsyre så det ikke skal bli tatt, eller tas med forsiktighet, av de som er allergisk mot acetylsalisylsyre.

Impact

Det er en mulighet for at klaseormedrue kan påvirke kreftbehandlinger, ifølge Cancer.org. Klaseormedrue kan gjøre kjemoterapi narkotika mindre effektive.

Advarsel

Det er kjent at lakris, som er en annen form for alternativ behandling, er assosiert med kongestiv hjertesvikt. I henhold til NIH, kan så lite som 500 mg av lakris for syv dager føre til hjertesvikt. Menopause rettsmidler vanligvis inneholde mellom 150-225 mg eller lakris daglig. Vær oppmerksom på dette faktum.

Forsiktig

Den amerikanske Botanisk Rådet og FDA, ifølge NIH, har advart forbrukerne at det er den potensielle risikoen for å utvikle alvorlig leverskade hvis du tar kava, som er en South Pacific urt som brukes for behandling av angst. Hvis du drikker mye alkohol, har leverproblemer eller tar levertoksiske medisiner, ikke ta kava. Hvis du tar det, begrense bruken til seks til åtte uker på det høyeste.

En annen vurdering

Johannesurt, en annen populær urt, kan interagere med digoksin, ciklosporin, antikoagulanter og proteasehemmere som brukes til å behandle HIV. Johannesurt synes å redusere konsentrasjonene av disse medisinene blod. Hvis du tar p-piller og johannesurt, kan du ha gjennombruddsblødninger, noe som kan resultere i en uønsket graviditet.