Digidexo.com

Diett for å bidra til å bekjempe Lung & leverkreft

Ifølge American Cancer Society, mens det er ingen spesielle dietter som er skreddersydd for å kjempe kreft, en kreftpasient kan likevel ha nytte av en balansert ernæringsmessig tilnærming, og gir hans eller hennes kropp med nok næringsstoffer til å avverge utvikling av kreft så lenge som mulig . Dette rådet er parroted av Cancer Treatment Centers of America, som understreker verdien av en komplett diett når du ønsker å kjempe enten lever eller lungekreft.

Lunge og leverkreft Basics

Forstå at bekjempelse av lunge og leverkreft innebærer å presentere kroppen din med rikelig vitaminer, mineraler og næringsstoffer, slik at den fungerer på topp kapasitet, fullt i stand til å takle påkjenningene av mer konvensjonelle kreft behandlingsmetoder som strålebehandling, kjemoterapi og kirurgi . Ifølge ACS, bør din diett består hovedsakelig av hele korn, frukt og grønnsaker, samtidig minimere inntaket av mettet fett, alkohol, transfett, stekt mat, sukker, bearbeidet mat, og hvite (raffinert) mel elementer. Mange frukt og grønnsaker som brokkoli, bær og lignende har vist seg å ha kraftige kreft bekjempelse egenskaper, så forsøker å konsumere minst en servering av frukt og en porsjon grønnsaker til hvert måltid mens kampen lunge og leverkreft. Utover det, sørge for at kostholdet ditt inneholder rikelig med magre proteiner, som protein er byggesteinen som kroppen bruker til å bygge og reparere vev. Mål å konsumere alt fra 0,5 g til 0,8 g protein per kilo kroppsvekt for å gi kroppen din med nok råmateriale til å helbrede skader forårsaket av behandling for lunge og leverkreft. Gode ​​proteinkilder omfatter kylling, biff, egg, sjømat, og kalkun. Til slutt, gi kroppen din med tilstrekkelige mengder av sunt fett - rundt 25 til 30 prosent av kostholdet ditt bør bestå av kalorier fra fett. Sunt fett kilder består av nøtter, oljer og frø, sammen med de fruktene som naturlig inneholder fett som avokado.

Kosttilskudd tips

Bruk kosten tips for å holde kroppsvekten høyt der lunge og leverkreft har nådd avanserte stadier. Her flyttes fokuset litt. Mål å øke kaloriinntaket for å opprettholde kroppsvekten, selv om noen av disse kaloriene kommer fra mindre enn næringsrik kilder. Ansett protein shakes laget med iskrem, innholdsrik kuler av høy-kalori mat som kondensert melk og naturlig peanøttsmør, eller andre matvarer som pasienten finner appetittvekkende å hjelpe kroppen holde seg sterke i møte med sin kamp mot kreften.