Digidexo.com

Hvordan finne din Point Range for Weight Watchers

Hvordan finne din Point Range for Weight Watchers


Poenget utvalg for Weight Watchers er nøkkelen til hele vekttap systemet. Uten dette punktet utvalg for Weight Watchers, selv telle poeng for å spise vil ikke hjelpe deg mye. Nøkkelen er å nedgradere høyt forbruk til et nivå som holder kroppen din fueled, men åpner for pågående langsiktig vekttap fra livsstilsendring. Her er hvordan du beregner din vekt overvåkere poeng rekkevidde.

Hvordan finne din Point Range for Weight Watchers

•  Vei deg første om morgenen uten klær. Dette vil gi deg en nøyaktig lesing. Pass på at din skala er nøyaktig og kalibrert. Du kan gjøre dette ved å plassere et objekt med kjent vekt på skalaen.

Bestem din generelle foreslåtte vekt overvåkere poeng utvalg med vekten din fra denne listen:

150 pounds: 18-23 poeng
150 til £ 174: 20 til 25 poeng
175 til £ 199: 22-27 poeng
200 til £ 224: 24-29 poeng
225 til £ 249: 26 til 31 poeng
250 til £ 274: 28-33 poeng
275 til £ 299: 29-34 poeng
300 til £ 324: 30 til 35 poeng
325 til £ 349: 31 til 36 poeng
Over £ 350: 32 til 37 poeng

justere vekten overvåkere poeng utvalg basert på intensiteten og varigheten av øvelsen. Disse punktsområder er basert på gjennomsnittlig daglig aktivitet og inkluderer ikke intensiv trening med lang varighet. For å være sikker på at du får nok til drivstoff din pågående trening, legge til én til to poeng for hvert tjue minutter med intens trening for dagen. Trening og senket kalorier er nøkkelen til enhver vekttap system.

Hold styr på alt som går i munnen. Poenget kategorien hjelper deg hvis du holde styr på absolutt alle smule som treffer tungen. Ikke tillat deg selv å gå utenfor din rekkevidde på en gitt dag, og du vil ha langsiktig vekttap gjennom Weight Watchers vekttap system.

Se flere tips nedenfor om bruk av Weight Watchers vekttap systemet og poenget ditt utvalg for vekt overvåkere.

Hint

  • Nøkkelen til å bo i dette punktet serien er å spise høy fiber, lite fett matvarer som frisk frukt og grønnsaker (jo mer rå jo bedre).
  • Drikk rikelig med vann (8 glass om dagen) for å sikre at du holde deg hydrert uten å legge kalorier.
  • Begynne å lage en liste over Weight Watchers poeng for favoritt mat (se relaterte artikler ovenfor for å få hjelp) for å lette enklere sporing.
  • Deltar ikke i sletting slankepiller, tilsiktet oppkast, eller sulter deg selv gjennom høy trening og lite kalorier for å gå ned i vekt. Disse er alle gjenkjennelige tegn på spiseforstyrrelser og trenger profesjonell behandling.
  • Se relaterte artikler ovenfor for mer hjelp til vekttap systemer.