Digidexo.com

Hvordan velge mellom Weight Watchers Online og Møter

Weight Watchers har vært en vellykket vekttap programmet siden tidlig på 1960-tallet. Det har vært så vellykket program som det ikke har endret seg mye gjennom årene. Den eneste forskjellen er at Weight Watchers er nå tilgjengelig for mange flere mennesker. Medlemmene har nå muligheten til å delta på ukentlige møter eller ta del i programmet online. Du lurer kanskje på hvilket alternativ som ville være best for deg.

Hvordan velge mellom Weight Watchers Online og Møter

•  Prøv begge tjenestene gratis. Den enkleste måten å velge mellom Weight Watchers online og møtene er å prøve begge. Du kan delta på en gratis møte før du registrerer deg, og du kan prøve en gratis prøveversjon av online plan. Mens du prøver begge alternativene, ta så mange notater som mulig. Disse notatene vil hjelpe deg å sammenligne begge alternativer, slik at du gjør et valg som fungerer for deg.

Lag en liste over fordeler og ulemper. Trekk ut notatene dine, og lage en liste over fordeler og ulemper ved hvert alternativ. For eksempel kan på et møte hver uke være upraktisk, men du kan gjerne den ekstra støtte. Et annet eksempel er at du kan gjerne verktøyene som er tilgjengelige fra nettsiden, men du trenger ikke alltid har tilgang til den. Alle disse fordeler og ulemper rolle når du prøver å velge mellom Weight Watchers online og møter.

Bestem ditt nivå av viljestyrke. Hvis du kan gå ned i vekt på egen hånd, kan den elektroniske alternativet være det beste alternativet. Hvis du ikke har viljestyrke, mot andre medlemmer hver uke kan være nok til å holde deg på sporet.

Spør deg selv om du trenger oppmuntring av andre. Noen mennesker mister vekt lettere hvis de kan snakke med andre mennesker. Weight Watchers møter lar deg kommunisere med andre medlemmer og snakke om hva som fungerer og hva som ikke virker. Hvis du har en uke der du ikke ned i vekt, kan andre medlemmer oppfordre deg til å holde det gående.

Velg det alternativet som er mest praktisk for deg. Vellykket vekttap koker ned til bekvemmelighet. Hvis planen er upraktisk, vil du ikke feste med det. For eksempel, hvis nærmeste møtet er 20 miles away, har du sannsynligvis ikke vil gå til dine møter hver uke. Du må velge en plan som fungerer for deg.

Hint

  • Weight Watchers Online tilbyr kommunikasjonstjenester.
  • Weight Watchers møter kan bli dyrere.