Digidexo.com

Symptomer på Mage Parasitter

Mage parasitter, også referert til som innvollsparasitter, er forebygges infeksjoner som kan oppstå i alle, selv om faktorer som anal sex, forbruk av ufiltrert vann og dårlig personlig hygiene kan øke risikoen for infeksjon. Parasittinfeksjoner er diagnostisert av lege etter undersøkelse av avføring og blod og vurdering av pasientens symptomer. Vurdere denne informasjonen stammer fra Centers for Disease Control og Cleveland Clinic om symptomer på mageparasitter.

Unormal Krakk

Personer med mage parasitter kan ha avføring som ser og lukter unormalt. Mage parasitter som amebiasis og giardiasis kan føre til at avføringen skal være blodig eller fettete. Parasittinfeksjoner kan også resultere i avføring med spesielt stygg eller sterk lukt.

Tarm Endringer

Infeksjoner forårsaket av mage parasitter kan føre til endringer i avføring. Personer med amebiasis eller giardiasis kan utvikle diaré, mens mennesker smittet med pinworms, bendelorm eller Ascaris ormer kan ha forstoppelse alternerer med diaré. Personer med mage parasitter kan også oppleve smerter og kramper under avføring.

Gass

Personer med mageparasitter kan oppleve en økning i gass, inkludert både flatulens og raping. Flatulens forårsaket av mage parasitter kan være vanskelig å kontrollere og føre til sjenanse. Gassen kan også være ledsaget av en sterk vond lukt og ubehag i magen.

Kvalme

Mage parasitter kan føre mennesker til å utvikle kvalme og dårlig matlyst i løpet av infeksjon. Personer med mage parasitter kan også ha oppkast, noe som kan føre til dehydrering. Vekttap og underernæring kan bli resultatet hvis kvalme vedvarer over lang tid eller er alvorlig.

Organskade

Personer med parasittiske mageinfeksjoner som amebiasis kan utvikle problemer i andre deler av kroppen. Parasitter kan føre til arrdannelse i leveren når de reiser gjennom kroppen for å fullføre stadier av livssyklusen. Personer med mage parasitter kan også utvikle skader på hjernen, lunger og hud.

Pain

Mage parasitter kan forårsake magesmerter, spesielt hvis antallet eller omfanget av parasittene er stor. Folk som er tungt befengt med rundormer kan ha moderat til alvorlig mage og magesmerter og kramper. Magehuden av mennesker med mageparasitter kan være øm å ta på, og kvinner med parasittinfeksjoner kan oppleve vaginal irritasjon og smerte.