Digidexo.com

Fysiske aktiviteter for unge spedbarn i barneomsorgen Centers

Fysiske aktiviteter for unge spedbarn i barneomsorgen Centers


Barnepass sentre buzz med energi som barn løpe, krype og klatre seg gjennom hver dag. Energien er litt lavere i barnehagen, men der unge spedbarn er fortsatt immobile. Men babyer trenger fysisk aktivitet starter fra det øyeblikket de er født. Med litt planlegging, kan omsorgspersoner bidra spedbarn får den aktiviteten de trenger for å fortsette å vokse og utvikle seg som sunne babyer.

1 til 2 måneder

Omsorgspersoner kan hjelpe spedbarn øke sin muskelstyrke ved å snu babyer og rulle dem, eller ved å holde dem og forsiktig spretter og svaier. Dette hjelper babyer utvikle forbindelser mellom hjernen og musklene. Av to måneder, kan omsorgs la spedbarn øver rulle over og øve løfte opp hodet og brystet, mens på sine mager. Spedbarn kan bli satt på ryggen (for spilletid bare) og leker kan dinglet over dem. Babyene får i mye fysisk aktivitet med hele tiden de tilbringer sparker, men vil ennå ikke strekke seg etter lekene.

3 til 4 måneder

Ved 3 til 4 måneder, babyer er mye sterkere og er klar for mer fysisk aktivitet. Omsorgspersoner kan plassere spedbarn på fanget overfor dem, og oppmuntre barnet til å stå mens du holder hendene. Babyer kan bli gitt mer spilletid på sine mager, siden de nå er i stand til å forsørge seg selv på armene. Dette fysisk aktivitet vil styrke babyens rygg og bidra til å forberede dem for gjennomgang. Spedbarn på 3 til 4 måneder er i stand til å nå ut, sveip på og gripe leker kort, noe som er bra arm trening, og barnets omsorgspersoner kan holde leker ut til spedbarn for å oppmuntre til dette.

5 til 6 måneder

Ved 5 og 6 måneder, spedbarn begynner å sitte oppreist med støtte, som gir musklene en treningsøkt. Pleiere kan oppmuntre denne fysisk aktivitet ved å støtte barnet med puter. Babyer kan også hente og slippe leker, slik at omsorgspersoner bør holde ut leker til spedbarn for arm trening. Noen babyer kan rocke frem og tilbake på alle fire. Pleiere kan oppmuntre rocking, noe som styrker en spedbarnets rygg, ben og arm muskler. Hvis babyer begynner å skli fremover, kan omsorgspersoner lokker babyene til å komme til dem. Babyer bør oppmuntres til å stå med støtte og sprett.

Sikkerhet

For å sikre trygt fysisk aktivitet for spedbarn, må omsorgs holde babyer i synet til alle tider. De bør også gi trygge og rene lekeområder, inkludert rene gulv og tepper. Omsorgspersoner må også huske at spedbarn har en fysisk aktivitet grense og gi nødsignaler når de må stoppe. Disse kan omfatte gråt eller uro. For å unngå å overbelaste babyer, kan omsorgspersoner begrense fysisk aktivitet, noe som gir flere muligheter per dag for trening.