Digidexo.com

Alder nødvendige ferdigheter for barn

Alder nødvendige ferdigheter for barn


Mange foreldre ønsker å sørge for at deres barn er sunn og utvikle seg normalt. Som barn i alderen de begynner å lære og utvikle nye ferdigheter. Et riktig utvikle barnet vil plukke opp ferdigheter i en alderstilpasset måte. Disse ferdighetene er betegnet utviklingsmessige milepæler, og brukes til å kartlegge et barns utvikling. Hvis et barn ikke klarer å nå utviklingsmessige milepæler i et passende tidsrom, eller går tilbake, kan det være et tegn på en utviklingsmessig problem, og bør tas opp av barnets primære helsepersonell.

Motor Skills

En tre måneder gammel baby bør heve hodet og brystet når du ligger på magen sin. Det kan også strekke ut og sparke bena, åpne og stenge sine never, og sveip på dingler stedene. Av syv måneder barnet ditt skal kunne rulle en ball, sitte uten støtte og passere gjenstander fra den ene hånden til en annen. Etter ett år babyen vil ha avansert betydelig. Det skal nå være i stand til å drikke fra en kopp, mate seg selv med sin tommelen og pekefingeren til å gripe mat, peker på objekter, plassere elementer i en beholder, krype, og trekker seg inn i en stående posisjon.

Språkferdigheter

Noen babyer begynner å bable og lage lyder i tidlig alder av tre måneder. Babyen vil begynne å svare på sitt eget navn etter syv måneder. Det bør også begynne å forstå setninger som "nei" og svare på dine lyder ved å lage lyder av sine egne. Når barnet ditt har nådd ett år sine babbles bør høres mer ut som ekte snakker. Det kan også si sitt første ord og gjenkjenne navnene på familiemedlemmer. En ett år gammel kan forsøke å snakke med deg og vil forstå enkle kommandoer.

Kognitive ferdigheter

På syv måneders alder og barn er opptatt med å utforske. De bør være i stand til å finne delvis skjulte objekter og vil kjempe for å få objekter som er utenfor rekkevidde. Barn vil begynne å reagere på musikk ved å danse i en alder av ett, kan de også prøve å oppnå små oppgaver som krypende å ta et leketøy, og vil se etter objekter etter at de faller ut av syne.

Sosiale ferdigheter

På tre måneder barnet ditt skal utvikle et sosialt smil og vil nyte å spille med folk. Det kan også imitere ansiktsuttrykk og bevegelser. Av sju måneders alder barnet kan bli interessert i speil, og vil svare på andres uttrykk for følelser. Ett år gamle barn vil reise opp armene når de ønsker å bli plukket opp og vil svare på nød av en annen ved å uttrykke nød selv.